| Missmoffet a întrebat:

Cat de util e joggingul? Adica aud ca ar lucra toti muschii corpului etc. CIneva care practica, in cat timp se vad cateva imbunatatiri? Nu ma astept peste noapte, stiu ca e nevoie de rabdare, dar as vrea sa aflu mai multe de la persoane in cunoastinta de cauza. Multumesc. Funda pentru raspunsul cel mai de ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Veme a răspuns:

Eu alerg de 4 ori pe saptamana 8-12km (nu si in ultima luna, abia astept sa pot reincepe). De doi ani fac asta. Avantaje vazute pe mine: nu mai racesc, tolerez mult mai bine frigul, nu obosesc, euforia post efort, un fel de contrabalans la activitatea de zi cu zi. Daca vrei sa ai muschi sau sa te ingrasi este cam rau, slabesti foarte mult dar sa stii ca si in cazul in care esti slaba este un avantaj pentru ca-ti tonifiaza muschii, da o alta forma corpului. Ajuta inima, mentine tensiunea in limite normale, scade frecventa batailor inimii la efort, te calmeaza.
Apropos de solicitarea multor grupe de muschi. Cand reiau efortul dupa o luna de intrerupere fac febra musculara la abdominali si la deltoizi si DELOC la picioare.

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Draga - alearga pe scari - este cel mai bine -

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Daca fugi zilnic, o sa fii mai rezistent si mai flexibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jogging-ul ajută la rezistentă şi flexibilitate. O tură de minim 15 minute pe zi minim este de ajuns. De asemenea, joggingul poate ajuta şi la slăbire, depinde cât de des este practicat! Sper că ţi-am fost de folos.