| uply a întrebat:

Cat dureaza regenerarea parului? Am 16 ani si aproape o luna si de 4 luni de zile am observat ca imi cad firele de par din cap.Mi s-a spus ca imi cad firele de par din cap pentru ca parul meu se regenereaza.Cand o sa stagneze aceasta regenerare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rippE a răspuns:

Faza telogena dureaza timp de 4-6 luni.

Aprox. 14% din numarul total de fire de par se afla in faza de mentinere (odihna). Acestea sunt firele pe care le pierdeti la spalare sau pieptanare. Caderea acestor fire de par face parte din procesul normal de reinnoire a parului, de inlocuire a firelor "vechi" cu unele noi.

In aceasta faza firul de par nu mai creste, ci ramane doar atasat de folicul deasupra papilei care se afla tot in faza de mentinere.

La sfarsitul fazei Telogene foliculul capilar re-intra in faza Anagena (de crestere). Papila si baza folicului se reunesc si astfel se naste un nou fir de par.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Intre 3-6 luni dureaza regenerarea.
Te pup!

| Stefan1030 a răspuns:

Www.Vips-Gaming.forumer.ro

HostName: ViPs-GminG RPG Server
Address: 93.114.82.188:7777
Players: 7 / 50
Ping: 13