| Mongo a întrebat:

Cât durează sevrajul nicotinic? Am 2 săptămâni și nu mai suport. Nu mă pot concentra deloc și relaxa, îs agitat, mi-e somn dupa-miezile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de organism. Eu m-am lasat cu tigara electronica si in circa 45 zile am scapat. Am 11 ani de cand nu mai fumez.

| Sophieka a răspuns:

Buna

Haide rezista, vei reusii! E foarte bine, odihneste-te si dupamiezele, corpul tau iti cere odihna si relaxare.
Vezi ca pe Youtube exista meditatii pentru fumat, de relaxare etc. Pune-te sa faci meditatii, te vor relaxa si iti vor stimula creierul sa renunte la aceasta nevoie nefavorabila de care vrei sa te lasi.

| JicaContra a răspuns:

Incearca sa atenuezi socul, macar la inceput cu plasturi cu nicotina, si pe care sa ii reduci, incet, incet, la sfatul medicului sau farmacistului

tigara electronica nu recomand, daca, chiar vrei sa te lasi, te lasi de fumat te apuci de vapat, si tot nu scapi

| Yuoia a răspuns:

Dormi dupa amiaza. Care e problema? E vara, e cald, organismul e obosit. Poate asta e problema si nu lipsa nicotinei.