| Reek54 a întrebat:

Cat la % isi pierd legumele din vitamine, cand sunt fierte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ineter007 a răspuns:

70%

4 răspunsuri:
| Aero_9005 a răspuns:

In jur de 50-60%

| shadovv a răspuns:

Depinde de extrem de multe variabile, totusi poti sa ti spun doar ca raman destul de pline de nutrimente.

| volum a răspuns:

70-80%

| fabiola a răspuns:

Pentru a pierde cat mai putin, te sfatuiesc sa le fierbi intregi la o oala sub presiune! Prin maruntire si fierbere indelungata, procentul creste foarte mult!

Întrebări similare