anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat m-ar costa sa mi pun 4 masele si 2 premolari 1, o plomba, sa tratez o carie si restul dintilor. Am 18 ani. Din cauza maselelor nu ma pot spala pe dinti din cauza ca incep sa ma doara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Intrebare incompleta! In ce oras ai vrea sa faci astea? Depinde si de stomatolog fiindca fiecare are pretul lui. Un implant cu dinte cu tot e cam 600 euro in Oradea. Apoi mai conteaza si din ce material sunt facuti, zirconiul fiindca foarte scump. Deci poti sti cu precizie doar daca mergi la medic, el verifica si iti spune cam cat ar costa fiindca trebuie adaugat si costul lui plus folosirea aparaturii, deci... Numai bine!

| Hexiled a răspuns (pentru Caro34):

Am scris ca am 18 ani, dar am uitat sa scriu ca inca sunt elev, nu am reducere? Sau ceva?

| Caro34 a răspuns (pentru Hexiled):

Din cate eu stiu, nu se mai fac reduceri! Numai bine!