| Earthquake a întrebat:

Cat poate insemna 2-3 tigari /2 luni pentru un nefumator? Vreau sa-mi zica candva care stie cu adevarat thinking sau daca nu vreau sa stiu un nr mic de tigari pentru org unui nefumator. Dau funda`

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| XXy a răspuns:

Tigara are acelasi efect ( nociv) asupra organismului chiar daa fumezi 2-3 tigari pe zi timp e 2 luni sau 20 de ani, bineinteles ca adunat 20 ani o sa ai probleme mult mai grave decat 2 luni. Sfatul meu e sa nu fumezi nici macar 1 tigara happy Sa iti raspund mai direct: scade imunitatea, seaca corpul de vitamina C, probleme cu plamanii etc. mai vrei? stay away from smoke!

5 răspunsuri:
| κλάους a răspuns:

O data ce ai bagat o tigara in gura deja devi fumator...Dar. fumeaza 1-2 /saptamana. Sau, nu trece de 5...

| Temmy a răspuns:

Nu prea este mare chestie. nu iti face asa rau! Nu prea iti face mai deloc rau. Eu am fumat asa, foarte putine tigari si am corpul unui nefumator!

| PerfectAngel a răspuns:

Eu as zice sa nu fumezi nici o tigara, pentru ca asa incet incet o sa te obisnuiesti si o sa devi un fumator. (stiu din propria experienta). Acum,daca nu vrei sa ma asculti, fumeaza cate 1, 2 MAXIM sa zicem.

| KaRa23S a răspuns:

Eu zic ca e ok. Eu asa fac si nici n'am amas dependenta.Sunt unii fumatori care fumeaza un pachet si pe zi adica pete 20 e tigari.

| ShowTim3 a răspuns:

thinking 2-3 tigari la 2 luni nu este chiar foarte mult, stii cum se zice orice este bun daca nu e in exces. Daca fumezi tigarile astea una dupa alta o sa devii dependent, asa zicea si un prieten ca fumeaza doar cateva pana se termina semestrul, si acum in fiecare zi fumeaza 1-2 tigari