| Freestyle123 a întrebat:

Cat poate intarzia menstruatia pilula de a 2-a zi postinor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde. daca nu si-a facut efectul, se instaleaza sarcina. Daca apar reactii adverse, acestea pot fi de la mici dereglari 2-5 zile, pana la instalarea precoce a menopauzei. sa nu uiti ca este o bomba cu hormoni care poate modifica definitiv in rau starea hormonala a organsimului, mai ales daca este luata la varste tinere.

| mona a răspuns:

Se poate sa nu intarzie deloc, depinde de la persoana la persoana, mie mi-a venit mai repede cu 3 zile

| Axys a răspuns:

Buna aici depinde de organismul tau o sa-ti vina pana la urma acuma depinde cand ai avut poate itarzaia cu o saptamna sau doua depinde dupa cum am zis depinde si de data respectiva cand ai avut ultima oara si cand ai luat pastila conteaza daca abia ai terminat menstrutia sa zic asa insemna ca mai dureaza daca ai avut luna trecuta trebuie sa iti vina happy stai linistita

| HaHaGirl a răspuns:

Iau anticonceptionale de la 16 si am 20 niciodata n-am avut vreo problema, vreo stare care sa arate ca nu trebuie sa le mai iau am inceput cu asta pentru a intarzia menstruatia cu cel mult 4 zile

Întrebări similare