Depinde de organismul tau.Eu am unul foarte accelerat.Cu ce zici tu acolo eu as putea slabi si 7 kg intr-o saptamana.
Deci depinde.In orice caz 3-4 kg tot slabesti.E foarte bine cum ti-ai ales programul de miscare, dar sa faci fara oprire.Cand te pui pe pilates, pilates faci.Nu cu pauze de 5 minute.
Si iti mai recomand sa iti pui muzica.Te va energiza si nu vei obosi asa repede.Baga o melodie zdranganata si concentreaza-te pe ea.Alege haine groase, ca sa transpiri foarte mult.O pereche de colanti, una de trening, o bluzita si un hanorac.E mai greu pentru ca te incalzesti, dar fa asta macar 10 minute si apoi poti sa ramai doar in colanti si bluza.
Nu e neaparat nevoie sa bei 3 l de apa. Daca tu poti e ok.In general 2 l sunt suficienti, deci nu te forta.Mai e si iarna.Organismul n-are nevoie de asa multa apa. Excesul de apa face mai mult rau decat bine. Poti face retentie de apa si vei parea mai plinuta.Retentia de apa oricum se poate face si de la prea putin apa, deci gandeste-te cum bei tu de obicei si abia apoi regleaza-ti cantitatea de apa pe care sa o bei.
3 mese pe zi e perfect.Dar nu 3 mese copioase. Putin si des e ideal ca sa slabesti si ca sa te mentii apoi.Pentru ca tu vrei sa slabesti, 3 mese sunt suficiente.Cand treci la mentinere poti lua 5-6 mese pe zi.
Dimineata e bine sa consumi paine, prajita sau cum iti place tie, de preferat neagra.Nu tuturor le place cea neagra, dar in orice caz aia alba e criminala.De asemenea mai poti consuma sunca slaba,oua fierte,lapte semidegresat,branza slaba,zacusca, fructe si legume proaspete, ceai indulcit cu miere, cafea fara\cu putin zahar, sucuri naturale si fructe (stoarse de tine).Nu toate odata.Alcatuieste-ti un meniu mic.Sa zicem un sandvis si un pahar de lapte sau o cana de ceai. Evita cerealele.Chiar si cele fitness sau fulgii simpli.Sunt criminale chiar si acestea.
Evita micurile dejunuri cu fainoase, gen croissante sau biscuiti Belvita, si in general fara fainoase cand vrei sa slabesti. Daca mananci 2 felii de paine dimieata n-are nimic.Dar nu mai mult.Pe perioada cat vrei sa slabesti nu consuma dulciuri deloc. Poti gusta o tabletica de ciocolata neagra.Asta nu face rau.
Nu am pomenit nimic de cascaval,smantana,salam,toba etc (nu am pomenit nimic de multe chestii) pentru ca ingrasa.
Pentru pranz poti consuma salate simple(fara ulei, branza sau alte mirodenii), pui, vita, curcan sau peste.Dar mai ales peste! Este cea mai slaba carne.Ai grija cum gatesti pranzul.Nu te apuca sa faci snitele.Carnea la gratar merge cel mai bine cu salata si se recomanda in diete.
Pestele poti sa-l faci la cuptor.
De obicei nu e bine sa consumi garnituri.Dar daca nu rezisti, poti consuma orez fiert sau cartofi nature.
Pentru seara pastreaza un iaurt si/sau un fruct.
Iaurt simplu sau din acela cu germeni de grau.Dar nu cu fructe sau alte minunatii.
Iar fructele cele mai bune in diete sunt merele.Mai poti consuma kaki, portocale, pomelo, grapefruit. Evita smochinele, strugurii sau bananele.
Nu se stie ..ai sa vezi tu cel mai exact nu are de unde sa stie nimeni cat poti slabi ..depinde de fiecare. Succes!
Daysee întreabă: