Din cate am auzit, fara apa mai mult de 3-4 zile nu rezisti in conditii normale, nici umiditate crescuta, nici caldura f mare, iar fara mancare 30-40 zile.
Depinde de om, condiții, efortul care îl depune, ce mănâncă și alți factori. Logic că un om cum un corp puternic alcalinizat, care mănâncă preponderent legume și fructe, rezistă 1-2 zile mai mult decât cel ronțăit de acid care consumă numai carne, cafea, ciocolată, salamuri, cartofi prăjiți, prăjituri.
Depinde de starea de sanatate si de starea mentala.
Pustnicii sunt nevoitori si pot rezista multe zile fara apa si mancare.
eu am facut greva foamei si am rezistat 23 zile, eu am rezistat o zi mai rezistam, mai mult de 30 de zile nu rezisti, fara apa am rezitat 18-20 ore fara apa depinde unde esti si daca mergi ziua sau noaptea, ziua in desert nu rezisti nici o zi, noaptea ai sanse sa supravituiesti daca merigi sa nu ingheti, la spital e altceva in coma te hraneste artificial prin perfuzie
Citisem pe PortalMed ca nu pot fi stabilite exact un numar de zile deoarece în acest moment studierea înfometării pe subiecți umani este lipsită de etică. Perioadele de timp în care organismul uman poate rezista diferă de la caz la caz, în funcție de mulți factori: vârstă, sex, stare de sănătate, greutatea corporală inițială, accesul la apă pentru hidratare etc, iar femeile pot supraviețui mai multe zile decât bărbații fără hrană. Puteți citi aici tot articolul: https://portalmed.ro/......0-de-zile/
Un lucru e sigur, o cunostiinta nu mai poate inghiti nimic de 6 zile si inca e in viata, adevarul ca e la pat.
Un om rezista la mancare 30-40 de zile la baut apa rezista doar 1 ozi sau 2 zile
Am cumnatul bolnav de cancer la ficat si are azi 01. 01. 2010 78 de zile de cand nu a mancat nimic.
denver întreabă: