Nu exista nici o zi in care nu ramai insarcinata. Riscul e minim in primele 5 zile ale ciclului (deci zilele de menstruatie +1-2 zile). Minim, dar in nici un caz zero.
SA NU FACI PROSTIA SI SA TE IEI CHESTIILE ASTEA! SI EU AUZISEM CA 3 ZILE INAINTE DE MENSTR.SI 3 DUPA NU RAMAI INSARCINATA! EU AM RAMAS INSARCINATA A DOUA ZI DUPA MENSTRUATIE SI ACUM AM UN BAIAT! VREI SI TU UNUL? AM INTREBAT MEDICUL GINECOLOG DESPRE ASTA SI A SPUS CA FIECARE ORGANISM E DIFERIT, SI DE ASTA NU SE POATE TINE CONT DE ASTA.AR MAI FI METODA TERMOMETRULUI (IN CAZUL IN CARE AI O MENSTRUATIE REGULATA)DAR SI ASTA DA GRES CAND AI O SIMPLA RACEALA SAU INFECTIE PENTRU CA TEMPERATURA CRESTE CHIAR DACA TU NU AI FEBRA. SFINTE SUNT ANTICONCEPTIONALELE.SUNT100% SIGURE
Eu una m-as proteja mai degraba de boli decat de sarcina. Exista boli cu transmitere sexuala care pot avea consecinte foarte grave, asa ca nu exista "neprotejat" riscurile sunt enorme.
Dupa trecerea mestruatiei sunt cele 10 zile an care o poti face neprotejat. dupa aceea sunt 10 protejat. dupaceea vezi cate zile ti-a mai ramas pana la menstruatie, depinde de cat este luna. dar ai mare grija nu face chiar 10 zile neprotejat pentru siguranta ta fa 9. fac asta de 6 ani si nu am avut niciodata probleme.
anonim_4396 întreabă: