| Mefisto23 a întrebat:

Cat timp dureaza asa-numitele pofte la femeile insarcinate? Pe tot parcursul sarcinii sau se termina sa zicem... maine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Buna!, se va manifesta pe tot parcursul sarcinii ca e ceva ce tine de hranirea la noul nascut cat si a mamei!, ps. : http://www.infoadolescent.ro/sarcina/semne.html multa sanatate, pa!

| EUSIATIT a răspuns:

Marea majoritate pina la 4 luni adica pina misca copilul. dar sunt cazuri cind ai pofte pina nasti depinde de sarcina. eu am 2 copii si prima nu a fost cu pb dar a doua a fost un calvar nu am putut sa ma dau cu spray. nu suportam mirosuri.am avut varsaturi pina am nascut. asa ca. depinde.

| MisterKat a răspuns:

Fie ca sunt insarcinate sau nu, femeile intodeauna au pofte...

| DrViorel a răspuns:

Depinde si de cum o inveti, daca iti resfeti iubita, crede-ma o sa dureze mult si la ora 3 dimineata te va trezi si trimite dupa pizza...

| antonia09 a răspuns:

Poftele pe care le poate avea o femei insarcinata depinde de la femeie la femeie.
In cazul meu nu pot spune ca am avut pofte, mie imi placeau foarte mult dulciurile si am preferat sa mananc mai des dulciuri pe baza de ciocolata.
Cu bine,

| oana23madrid a răspuns:

Depinde de sarcina eu am avut pofte pe tot parcursul sarcini dar te abtine daca nu ai contul gras la buzunar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Depinde de la femeie la femeie.
Unele nu au pofte, altele au în primele 3-4 luni iar restul pe toată perioada sarcinii și alăptării.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt un mit fals, e vorba de mentalizare, la fel se intampla si cu sarcina falsa la barbati, cei care au neveste gravide au simultan greturi, pofte...
eu cand am fost gravida cu primul as fi mancat borcane intregi de ardei usturat, hummus si grasa de cotnari, halal vitamine ce aveam nevoie... mituri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dureaza pina termini contul din banca si se prelungeste cu ipoteci pe tot ce se poate ipoteca si imprumuturi la vecini, prieteni si camatari. Cred ca dupa asta ii trec si poftele. Ii trec si se orienteaza spre altul care inca are ce ipoteca rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistyta ,nu sunt pofte totul pleaca din creierul nostru al femeilor gravide.eu cu priml copil am poftit mereu la detoete(ca avea si posibilitataea de a le face,dar acum e mai greu nu am pofte ca nu mai sunt banuti.si daca as avea cu ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistyta ,nu sunt pofte totul pleaca din creierul nostru al femeilor gravide.eu cu priml copil am poftit mereu la detoete(ca avea si posibilitataea de a le face,dar acum e mai greu nu am pofte ca nu mai sunt banuti.si daca as avea cu ce?

| roberta_9456 a răspuns:

Stai linistyta, nu sunt pofte totul pleaca din creierul nostru al femeilor gravide.eu cu priml copil am poftit mereu la detoete(ca avea si posibilitataea de a le face, dar acum e mai greu nu am pofte ca nu mai sunt banuti.si daca as avea cu ce?