Buna!, se va manifesta pe tot parcursul sarcinii ca e ceva ce tine de hranirea la noul nascut cat si a mamei!, ps. : http://www.infoadolescent.ro/sarcina/semne.html multa sanatate, pa!
Marea majoritate pina la 4 luni adica pina misca copilul. dar sunt cazuri cind ai pofte pina nasti depinde de sarcina. eu am 2 copii si prima nu a fost cu pb dar a doua a fost un calvar nu am putut sa ma dau cu spray. nu suportam mirosuri.am avut varsaturi pina am nascut. asa ca. depinde.
Depinde si de cum o inveti, daca iti resfeti iubita, crede-ma o sa dureze mult si la ora 3 dimineata te va trezi si trimite dupa pizza...
Poftele pe care le poate avea o femei insarcinata depinde de la femeie la femeie.
In cazul meu nu pot spune ca am avut pofte, mie imi placeau foarte mult dulciurile si am preferat sa mananc mai des dulciuri pe baza de ciocolata.
Cu bine,
Depinde de sarcina eu am avut pofte pe tot parcursul sarcini dar te abtine daca nu ai contul gras la buzunar!
Sunt un mit fals, e vorba de mentalizare, la fel se intampla si cu sarcina falsa la barbati, cei care au neveste gravide au simultan greturi, pofte...
eu cand am fost gravida cu primul as fi mancat borcane intregi de ardei usturat, hummus si grasa de cotnari, halal vitamine ce aveam nevoie... mituri!
Stai linistyta, nu sunt pofte totul pleaca din creierul nostru al femeilor gravide.eu cu priml copil am poftit mereu la detoete(ca avea si posibilitataea de a le face, dar acum e mai greu nu am pofte ca nu mai sunt banuti.si daca as avea cu ce?