| Ary93 a întrebat:

Cat timp se poate lua magneziu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Magneziul se ia impreuna cu calciu.
Are rolul de a fixa calciul in organism.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu am luat o cutie cu 45 capsule la oferta, Maxi Mag si o iau pe toata. Faza e ca magneziul si vitamina b in exces se elimina prin urina si nu ai de ce sa iti faci probleme.Ia si tu o luna, fa pauza 14 zile si daca consideri ca iti.mai trebuie sau daca vede medicul ca tot ai deficit mai iei dupa.Ia o luna si vezi cum te simti, daca isi face efectul.Sanatate!

| emy a răspuns:

Buna seara, draga! happy Din cate stiu eu, cam 10 zile pe luna. Cat timp? Asta trebuie sa ti-o spuna medicul. Mlta sanatate, o seara frumoasa, o noapte linistita si un weekend minunat iti doresc! Te pup! kiss Pa, pa!

| Ary93 explică (pentru emy):

Analizele sunt ok..insa pentru starile de slabiciune; oboseala am luat o luna de zile.O sa fac o pauza de doua saptamani dupa care iau din nou..Mersi :*

| Donsavas a răspuns:

Cat timp ai nevoie.