| celmaitarenume a întrebat:

Cat timp tin racelile din perioada asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Liana030809 a răspuns:

Depinde de persoana la mine tin cu saptamanile

| sarahSIpisicaEI a răspuns:

Depinde

| MihaelaDart a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte si de imunitatea pe care o au. La alte persoane in cateva zile sunt pe picioare, altele cate 1-3 saptamini. Pe mine o raceala ma tine circa 2 saptamani, iar daca e sa dau in gripa 3-4 saptamini. Desi vad ca de anul trecut din primavara nu am mai racit deloc. Tocmai ce am terminat o cura cu laptisor de matca pentru imunitate si pentru alte probleme pe care le doresc sa le tratez.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana si de tratamentul administrat.

| Sofer a răspuns:

De când cu corona virus e grav cu răcelile.

| GicaGigekGica a răspuns:

In jur de 1-2 saptamani, cam asa ceva. Depinde de persoana respectiva.

| 70gabriela70 a răspuns:

Depinde. Eu am fost racita cam o saptamana, dintre care o zi am stat la pat, am avut febra, dureri in gat, toate cele.
Te pup

| aXy99 a răspuns:

Nu stiu ca eu n-am mai racit de ceva timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raceala tin cu medicamente 7 zile., iar fara medicamente 1 saptamana.
Pana vine primavara tarzie te tot poti raci., conteaza de sistemul imunitar etc. Iarna asta am scapat de raceala., am avut chiar o mica perioada de durere in gat /febra mare dar a trecut de la sine fara pastile

Întrebări similare