O ora din cate stiu eu si nu ai voie lactate, mancare calda si rece!
Pa-pa:* si bafta!:*
Daca e plomba alba, adica pentru adulti, si ti-a uscato cu o chestie albastra nnu trebuie sa astepti deloc, dar daca e plomba cu culoare de`aia urata(nu mai stiu cum se numeste), trebuie sa astepti 2 ore, si in cazul in care plomba alba nu ti-a uscato cu chestia albastra tot 2 oreSper ca te-am ajutat.
Sincer nu ii crede pe ceilalti ca eu stiu prea bine. O cunosc pe doamna doctora stomatolog( e ruda cu mine) si la o plomba normala(nedefinitiva) adica cea alba atunci trebuie sa mananci dupa 1 ora in niciun caz 2 ore! ( asa doar daca vrei tu sa astepti 2 ore) dar normal este 1 ora! crede-ma... si daca nu ma crezi oti sa iti suni doctorul stomatolog si sa il intrebi si pe el. Iar daca ai o plomba definitiva ( mai exact cea de culoare dintelui) atunci poti sa mananci imediat cand vrei tu, deci nu ai nicio restrictie. ASpropo am uitat sa spun ca plomba nedefinitiva mai poate fi si din argint ( cea gri ) sau din aur ( cea galbena asa si stralucitoare) sau din inca un material dar de obicei se foloseste un material mai ieftin si cel mai bun pentru copii acela alb. FUnda? plizzz!
Plomba definitiva pardon poate fi din argint sau din aur
Vin de la destist si mi-a zis sa nu mananc 6 ore ca mi.a plombat o masea ))))
Pai cel putin o ora! Sau depinde daca e definitiva sau nu. Daca nu e definitiva atunci plomba e foarte alba, uita-te! Dar tot o ora ttre' sa astepti pofta buna!:*...Si zambeste, lumea te Iubeste!