| 愛日本 a întrebat:

Cat timp trebuie sa iau suplimente de fier(Altrifer)? Precizez ca mi-au fost prescrise de un doctor ginecolog in urma unei sesizari cum ca as fi anemica si ca am lipsa de fier, in urma unei operatii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Pai ar fi trebuit sa-ti fi si spus cate zile sau cat de lung sa fie tratamentul. Poti incerca cateva saptamani (2 -3) apoi sa faci analiza fierului in sange si vei observa ce s-a intamplat. Ca sa te asiguri ca este OK poti folosi si alimente bogate in fier: ficat de pasare, salate verzi, brocoli, suc de sfecla rosie, care zic eu ca ar fi mai bune ca si tabletele insa trebuie vazut cat de mare este deficitul si cat de vizibil este in analizele de sange fiindca fierul este foarte important in organism. Numai bine!