Întrebare recomandată | dianka a întrebat:

Cata apa ar trebui sa bea un copil? Care e cantitatea pe kg? Sau cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Katona_Claudiu_1999 a răspuns:

Ce să bea un copil?
, dacă ești minor nu este recomandat, și nici bine absolut deloc să bei băuturi alcolice, dacă la asta te referi

| Jombo21 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

"Cata apa ar trebui sa bea un copil" Cred ca a fost destul de explicist/a.

Depinde si de varsta, dar in general 2l.
Eu de exemplu ziua bea maxim 330 ml (o doza de cola sau fanta) dar seara beau 1l si ceva

| Denisaregina a răspuns:

Depinde si de varsta, insa cel mai bine este sa nu il fortezi. Daca este destul de mare sa iti spuna cand ii este sete, indicat ar fi sa ii dai apa. In ziua de azi multi parinti dau sucuri copiilor in loc de apa si spun ca copii nu vor sa bea apa. Insa nu este asa, un copil daca ii este sete, bea orice, ca un adult. Asta nu inseamna ca trebuie sa il ti setos, insa sa inceri sa ii dai cat mai multa apa. Si daca l-ai invatat cu suc, ce poti face este sa ii faci sirop cu apa sau macar cumva sa ii schimbi sucul in suc natural.

| Hahahahshshwb a răspuns:

Depinde,daca el nu poate nu l forta, trebuie sa faca sport pentru a se hidrata cat mai mult

| D3ni55 a răspuns:

Nu putem da organismului nostru prea multa apa, cum este acea publicitate "Pentru o viata sanatoasa consumati zilnic cel putin 2 litrii de apa", eu beau cat imi cere nu beau daca nu imi este sete

| randwoo1337 a răspuns:

"Pentru o viata sanatoasa, consumati minimum 2 litri de lichide in fiecare zi"