Salut, iti ajunge si un sfert ai incredere (stiu din experienta unui coleg ). DE patit nu patesti nimic ca e ca faina... Funda >?>?
E ca faina? sa presupunem ca esti alergic si faci un soc anafilactic.ce faci? astepti pana vine salvarea sa iti faca injectie cu adrenalina, poate pana vine salvarea mori nu mori dar am vrut sa te trezesc putin la realitate, doamne sa mananci creta da mananca tata o shaorma ca e mai buna
O... bucata Maaare si Groasa de creta alba cam de 20 cm.
Sa te saturi, la dracu'!
Sa mori si sa nu mai pui intrebari tampite pe TPU.
De la creta nu faci febra! Daca plangi faci febra.Ce legatura are cu ce digeri tu? Cu febra? Nici una.Sa digeri e alta.Sa ai febra alta. Daca ai manca creta nu ca nu ti s-ar intampla nimic.Dar ai putea sa mori.Cum? Creta are aceea chestie care am uitat cum se numea ideea e ca de la plans faci febra pentru ca cand plangi temperatura capului e in crestere.Si intr-un final ajungi la febra. Daca ai mancat creta.Bine ar fi ca dupa aceea sa bei apa.Ca sa o digere corpul mai usor.Nu te sfatuiesc sa faci asta.S-au fa insolatie.E asemanatoare cu febra.
Ah dah app am intrebat-o pe mamaia si a zis ca si ea manca am intrebat-o cat si mi-a raspuns ca manca si una numai ca sa chiuleasca de la ore
Numai febra faci De mancat mananci cat vrei, da' inca nu e cazul sa chiulesti
Din informatiile mele trebuie sa mananci doar o jumatate dintr-o bucata de creta si nu cred ca ti se va mai intampla si altceva.
Eu te sfatuiesc sa nu mananci ca nu e bine cine stie ce patesti doamne fereste! asculta sfatul meu. funda
Te poti droga daca o tragi pe nas...io asa am auzit dar nu mi s-a intamplat