In fiecare zi timp de o ora.Ma simt excelent dupa, si de cele mai multe ori depasesc ora alocata sportului. Daca nu ajung la sala fac acasa aceste exercitii pentru ca altfel nu ma simt bine.In general am cateva seturi de exercitii pentru brate, picioare, abdomen, fese. Daca te tii de treaba in cateva luni apar rezultatele si o sa te privesti cu admiratie in oglinda apoi n-o sa mai vrei sa te lasi de ele.
Eu fac miscare o ora pe zi. Fac dansuri moderne. M-a ajutat foarte mult sa elimin din calorii cu o dieta sanatoasa .
Cand e frumos afara ma plimb si cu rolele o jumatate de ora. (deoarece rolele mele sunt grele si nu imi mai simt picioarele dupa o jumatate de ora ).
Mai alerg cand este frumos pe afara, dupa o plimbare cu rolele, fac cate o intrecere cu prietenii .
Păi...merg in fiecare zi cel puţin o oră. Sport nu fac, decât la scoală. Din când in când fac acasă de plictiseală, dar ce-i drept n-am mai făcut de mult.
Prea putina din pacate, eu cred ca cel mai eficient mod de a face miscare este inotul, deoarece pune in miscare toate grupele musculare!
Eu alerg macar o ora pe zi
Cel mai eficent mod mi separe alergatul si mersul pe bicicleta sau cu rolele.
Depinde in ce mod sunt solicitat. Iar la eficienta cred ca sporturile de miscare si bineinteles munca.
Eu practic atletism de performanta. Pot spune, ca alerg pe zi 2 kilometri pe putin, daca nu fac antrenament. Daca vrei sa fii in forma, te apuci de jogging si mananci sanatos.
Miscare? Multa! Sunt o fire activa, imi place sa ma plimb prin parc, pe esplanada orasului, plus ca fac si treburile casnice, si cum stau la casa fac miscare suficienta!
Mod? Este suficient daca te plimbi zilnic cate o jumatate de ora! si daca la asta mai adaugi si un regim de viata sanatos fara tigari, bautura si excese alimentare ai gasit reteta unei vieti prelungite! Succes!
Fa miscare cat mai multa ca sa te mentii in forma>>eu am fugit in fiecare zi 1 ora si intr-o luna am slabit 13 kg.Bafta
Abh întreabă: