anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Câte calorii ar putea avea sushi-ul? am mâncat astăzi la cina 3 bucăti de sushi si niste paste japoneze doar pentru ca am fost cu o prietenă la mall (eu de obicei acasa mănânc un sandvis la cina).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca te preocupa atat de mult greutatea, de ce te-ai indopat cu 3 bucati si peste pe deasupra, cand puteai sa-ti iei 1 singur sushi?!
Daca esti preocupata cu adevarat de silueta ta, numeri dumincatii, nu te imbuibi cu cat mai mult, nu da vina pe prietena ta ca ati fost la mall si ai mancat din cauza ei, ca doar nu ti-a bagat ea cu forta in gura,
Incearca sa fii verticala si sa-ti gasesti doar tie vina, nu si altora/
In fond, nu te-a obligat nimeni s amanaci sau sa te opresti la raionul cu mancare, puteai alege sa faci o tura de magazine, cat manaca ea, daca nu aveai chef si te preocupa silueta ta, ori, dupa cum am mai spus, alegai 1 singur sushi si gata!

| suntsuper a răspuns:

Un sushi roll are intre 250-300 kcal. cat despre paste nu stiu, probabil cam 500 calorii?
deci per total intre 1250 si 1400 calorii

| annempx a răspuns (pentru suntsuper):

A fost o portie de 300g de paste japoneze pe care am împărtit-o cu prietena mea si eu am mâncat cam 100-150 g si ea 150-200 g. ea a mâncat 4 sushi rolls, eu 3 :/

| suntsuper a răspuns (pentru annempx):

Pai atunci aprox. 1000-1150 kcalorii

| Bărbatul007 a răspuns:

Observ că ești o persoană foarte preocupată de silueta sa, într-o lume în care mai nou 2k17 sunt promovate modelele plus size, nu stiu cât de tare te-ai putea îngrașă de la câteva calori, crede-ma că sunt oameni care mănâncă fast food la ora aceasta si nu se îngrașă (depinde de organism) dar fii CHILL. si fă ceea ce simți fără prea multă preocupare. Life is one, live!