Cam 30 de calorii la 100 de abdomene. Ca sa iti pun in context, un om antrenat arde, inotand craul in forta timp de o ora, 1000 de calorii. Cum 100 de abdomene sunt un efort neglijabil fata de o ora de craul in forta, neglijabile sunt si urmarile.
Abdomenele ard putine calorii datorita faptului ca nu utilizezi o forta musculara intensa. Desigur, in zonele in care actioneaza v-ei observa o reducere in masa de grasimi, dar asta depinde in totalitate de organismul tau. Rezultatele pot aparea intre 2-4 saptamani daca faci 40 de abdomene pe zi. La 100 e posibil sa injumatatesti rata
500kcal? Fii serios, tu compari 100abdomene cu 7-8km de alergare? Iti dai seama ca daca 100abdomene ar arde o ciocolata intreaga nu ar mai exista grasi
Am dat și eu cu presupusul. nu sunt profesor de sport
Profesor de sport? Nu cred ca trebuie sa fii profesor de sport sa stii care e treaba cu caloriile, serios
Bine mă, tu ăla deșteptul.
Doar o mica cunostinta din cultura generala
La fiecare abdomen arzi cam jumătate de calorie, deci vreo 50 in total. Eu îți recomand sa le faci doar daca nu ai grăsime pe burta si vrei sa faci pătrățele, altfel nu prea ajuta.
Https://www.livestrong.com/......l-workout/
Depinde de greutate si de inaltimea fiecaruia.
Deeaandreea9156 întreabă: