La varsta si inaltimea ta, greutatea se poate considera "normala" intre 45-60 kg, dar nu este concludenta.
Esti la varsta unor schimbari hormonale majore, ca urmare greutatea ta va oscila in gama destul de larga si in mod repetat.
Acum este momentul sa faci miscare cat mai multa si sa mananci bine si sanatos, deoarece acum ti se formeaza organismul, pentru tot restul vietii!
Legumele si fructele crude, dar nici carnea sa nu-ti lipseasca din meniu, iar lactatele au importanta deosebita!
Nu te chinui cu ce raspund cei de aici. Sunt programe care calculeaza asta: http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala-copii.html
Maxim ar fi 60kg.Sa nu crezi ca daca ai 60 kg esti grasa, e perfect asa.Dar greutatea potrivita ar fi intre 50-58kg.
Esti destul de inalta pentru varsta ta, deci cam 45. sau chiar 50. depinde si de greutatea oaselor tale
Pai. avand in vedere faptul ca cel mai bine este sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea, deci cam 50kg, insa asta este pentru cei care nu mai sunt in dezvoltare, iar la varsta ta ar trebui sa ai undeva la 45-50. si chiar si la 55 nu ar fi o problema pentru ca esti inalta
40-45 kilograme dar, pentru o așa înălțime cred că ar putea ajunge și la 46-48. Și eu sunt așa, și știu cum e să fii slăbuță. Sper că am fost de folos.
Raluca7761 întreabă:
katrin20 întreabă:
Tedydragutza13 întreabă: