Ai slabi vreo 6-7 kg. dar eu cunosc o fata.are 23 de ani acum.acum 2 ani sa inscris undeva sa lucreze ca model ca arata bine era inalta dar cei de acolo au spus ca trebuie sa slabeasca pana la 35 de kg. ei bine ea intr-o luna a slabit atat pentru ca sa infometat etc.si sa imbolnavit de o boala.numai stiu cum se numeste dar nu se va mai scapa de ea in veci. ea a ramas asa slaba si i-au aparut pe obraji multe pete mari ca pistruii.arata ca un schelet.asa ca daca vrei sa slabesti ia-o incet si mananca cat mai multe salate si legume si mai scade din mancare-a pe care o mananci si daca faci exercitii sau te apuci de dans, volei, atletism vei vedea ca va fi mai bine asa. Mult succes
Cate kg vei slabi nu iti pot spune, dar dupa saptamana aceasta te vei ingrasa dublu cat ai slabit! + te vei trezi si cu o boala!
Daca vrei sa slabesti, nu te infometa! este cel mai stupid lucru! Iti distrugi sanatatea!
Cel mai bun aliment pentru a slabi este SPORTUL!
Pe langa sport, trebuie sa ai si o alimentatie buna, insa trebuie neaparat sa ai 3 mese si 2 gustari pe zi + 2 litri de lichide!
Pe langa acestea trebuie sa renunti la dulciuri, bauturi carbogazoase ( sucurile etc.), prajeli.Trebuie sa mananci legume, fructe [ mancaruri sanatoase]
Succes! Si nu uita ce ti'am zis, mananca normal ( 3 mese si 2 gustari. eventual nu manca dupa ora 6)
Nu o vei face...toti zic asa la inceput, daca ai mancat numa bunatati pana acum, nu te vei abtine mult.Totusi,depinde de metabolismul tau si pe langa iaurt trebuie sa faci si efort fizicBFT
BananaSuparata întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: