Treaba cu slabitul este individuala, oamenii nu sunt identici organismul nu e la fel pentru toti, sunt foarte multe de spus conteaza odihna, alimentatia sanatoasa, iar mancatul pe fuga iar nu este indicat
Si eu am ales aceasta dieta si cel putin depinde si de organism eu am slabit 2 - 3 kg. pe saptamana acum depinde si ce fel de fructe si legume mananci
Te-ai putea da pe ceva salata sau verdeturi timp de 1 luna ca daca nu mananci 1 luna poti face peritonita sau alte chesti
Depinde cat o sa fii in deficit caloric. Daca esti in deficit cu 1000 cal/zi scazi 1kg/sapt, cat ar fi maximul recomandat. Deci 4kg ar trebui sa scazi sanatos, poate chiar mai mult la inceput daca esti mai supraponderal si ai de unde le da jos. In principal ce ai nevoie: fara carbohidrati simpli, fara grasimi nesanatoase si fa sport pentru rezultate mai bune.
Destul de putin. Ideea e ca se pune inapoi dupa ce termini, trebuie sa fie un stil de viata, nu o dieta. Din pacate oamenii mai grasuti sunt facuti sa fie asa, poti sa iti schimbi si stilul de viata dar depinde doar de tine.
anonim_4396 întreabă: