| SaRiNoOtZa a întrebat:

Cate kg slabesti daca nu mananci nimic 7 zile si fac sport 3 ore pe zi + 2-3 l de apa pe zi. O prietena a mea a slabit 10 kg cu aceasta metoda.Multumesc frumos!kisslove struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

De slabit slabesti, dar pui la loc la fel de repede pe cat ai si slabit, si poti pune chiar mai mult decat ai avut inainte. Pierderea multor kilograme intr-un timp foarte scurt nu este benefica, nu vei face altceva decat sa pui imediat la loc si inca chiar mai mult decat ai avut inainte. Pentru a putea slabi sanatos si pentru o lunga perioada, trebuie sa adopti o dieta care sa iti fie un stil de viata. Sa iti obisnuiesti organismul sa manance o anumita cantitate de mancare, sa il inveti la anumite ore chiar, sa il obisnuiesti ce sa manance mai mult si ce mai putin si asa mai departe. Plus zilnic sport! 3 ore pe zi este exagerat, jumatate de ora de jogging ar fi mai mult decat suficient. Iar la alimentatie, mod de a manca si cantitate, atentie mai mare. Dar cert e ca pentru a putea slabi sanatos, trebuie sa mananci zilnic si destul de des. Accelereaza-ti metabolismul prin mese mici si dese si va arde mult mai multa grasime decat inainte. Infometandu-te nu faci altceva decat sa il incetinesti, plus activarea unor chestii in el conform carora va depozita dublu fata de cat are nevoie atunci cand primeste de mancare. Deci ceea ce tu vrei sa faci este o prostie totala, plus ca evident, iti pui serios sanatatea in pericol.

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cât îți pui sănătatea în pericol nu ți-a spus prietena care sigur nu a făcut analize de sânge după această "ambiție prostească"?
Nu mânca o zi și spune-mi cât sport mai poți face!
Învață să mânânci, nu să te autodistrugi.
Pa, pa.

| Cireașăăă a răspuns:

Poti slabi si 10, dar ai mare grija sa nu faci ulcer sau anemie ca de-astea nu scapi! cel mai bine e sa mananci timp de 2 saptamani salata si fructe cat mai multe si sa bei multa apa! si eventual, plimbari dimineata si seara!

| Roxy_9585 a răspuns:

Cred ca mai ibine ai tine dieta balerinei :
- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.

| bjroby a răspuns (pentru Roxy_9585):

Da ma bine am prins ideea asta cu dieta...si eu as vrea sa slabesc si sunt la scoala! cum as putea respecta aceste ore?

| TeoPT a răspuns:

Să-mi zici ce măsuri să iau la sicriu.

| danyelo112 a răspuns:

Nu fa prostia asta sa nu mananci atatea zile...iti strici stomacu de tot
. daca vrei sa slabesti fa sport alea 3 ore pe zi si mananca sanatos macar dimineata si la amiaza.ca masa de seara ingrasa...e mult mai bine sa faci asa cum am zis eu decat cum tiai propus tu. daca vei face sport fara sa mananci vei avea stari de greata si iti strici sanatatea degeaba.succes cum ti-am zis eu.e cel mai bine.

| alexandra543 a răspuns:

Infometarea nu este una din sugestiile pentru slabit pe care ti leas recomanda. Am incercat si eu, iar la a treia zi, simteam ca pic pe scari. O dieta ajuta foarte mult, iar dupa ora 18:00 sa nu mai mananci nimic,decat un fruct,daca chiar iti este foame. Noarmal,fructele si legumele ne ajuta foarte mult,la fel ca si sportul:alergatul,exercitiile fizice,sa cobori si sa urici scarile etc). OK, si, revenind la intrebarea ta...pai in primul rand nu e sanatos ceea ce a facut prietena ta.Sincer,si eu am vrut asta,dar multe prietene mi-au zis ca o sa ma imbolnavesc, nu mai zic rudele! Pti sa incerci sa te duci la un nutrtionist, parerea mea...Acum,daca tu chiar vrei sa tii dieta asta, nu te pot impiedica eu! Pupicikiss

| Wehrmacht a răspuns:

Nimic nimic 7 zile? Vrei sa slabesti sau sa te sinucizi?

| XDoctor a răspuns:

Sincer.thinking ai sa ai un corp foarte frumos dupa cele 7 zile. Dar pacat ca nu ai sa mai fii intre noi!sad

| AdrianL a răspuns:

In primul rand nu poti trai fara mancare 7 zile o sa incepi sa te simti din ce in ce mai slabita iar asa iti poti strica sanatatea iti recomand o cura de slabire

| Anonymus123 a răspuns:

Nu este deloc o metoda buna. vrei sa devii anorexica? cu un regim potrivit si mult sport poti slabi, dar iti trebuie si rabda. funda te rog

| TheHeadbanger a răspuns:

Deveniti disperati... doamne...sa nu mananci 7 zile? Ai innebunit? N-ai sa slabesti nimic, ai sa te sinucizi!

| Katerinaptrv a răspuns (pentru TheHeadbanger):

Vai de capul vostru care mai de care credeti ca postul negru ucide?‍♀️ Daca va informati mai in profunzime aflati ca este exact contrariul si bravo celor ce reusesc aceasta performanta caci se detoxifica atat corp cat si minte!

| Alucard95 a răspuns:

Sall.In primul rand nu poti sa rezisti fara mancare 7 zile(o sa te doara burta rau de pe o zi) si in al doilea rand prietena ta minte. Daca vrei sa slabesi mananca fructe si legume, carne de peste, dar in general multe legume si fructe. Funda?

| mariuca16 a răspuns:

Si vrei sa ajungi la spitalthinking Eu zic sa stai linistita in banca ta, Nu slabi prin infometare slabeste prin sport.si prin renuntarea la paine,dulciuri, prajeli, etc.Mananca fructe legume, piept de pui fiert.nimic prajit.Nu cred ca vrei sa ajungi la spital cu o problema mare la stomac are iti va schimba viata, pentru ca va trebui sa mananci numai anumite chestii.Eu zic sa lasi chestiile astea aflate de la prieteni (falsi) pentru ca vor sa iti faca foarte mult rau, tu crezi ca parintii ei au lasat-o sa nu manace o sapt.si ea a rezistat.Era de mult moarta.Slabeste prin metode normale.ca daca faci asa sa zicem slabesti 10 kg si revii la rutina ta vei pune 20 d kg inapoi.Slabeste cum ti.am zis. Evita tot ce stii ca ingrasa, fa sport, sari coarda si asa vei slabi si vei fi si sanatoasa.Acum ramane la aprecierea ta daca vrei sa slabeste 10 kg si sa ajungi dupa la spital cu probleme f grave ia-te dupa prietena tawinkingSper ca am facut sa te razgandesti:* Ai grija de tinehappy

| Loloannna a răspuns:

Ai încercat sa nu mananci nimic 7 zile si sa faci sport 3 ore si ai slabit 10 kg? pentru ca asta vreau si eu sa fac, da rezultate? prietena ta a avut rezultate, a slabit 10 kg in 7 zile? multumesclove strucklove struck

| Katerinaptrv a răspuns:

Slabesti destul dar mai important este ca iti detoxifici corpul si mintea, sunt persoane care fac asta(post negru) de cate ori simt nevoia de detoxificare mentala si fizica. Eu am reusit sa ajung doar pana la 5 zile si am pierdut circa 800gr/zi dar nu am facut atat de mult sport ci doar jogging 30 min/zi 3 zile din 5, pot spune ca pielea mi’a devenit mai luminoasa si catifelata iar mintea mai limpede. Este mai dificil in primele 2-3 zile. Nu mai asculta la cei ce spun ca vei muri daca nu mananci, gandeste-te ca monacii, persoanele spirituale fac asta regular pentru purificare fizica si mentala. Oamenii ar trebui sz se informeze mai bine in legatura cu postul negru sau nemancarea pe termen indelungat caci ar fi uimiti de cate beneficii poate aduce. Insa din pacate este foarte mare nivelul de ignoranta in acest sens.

| ElianNNa a răspuns:

Daca vrei sa slabesti nu trebuie neaparat sa te infometezi 7 zile. poti sa mananci mai mereu dar foarte putin.si apa 2 l pe zi.cat mai multe lichide. sport 30 de min pe zi! este de ajuns!

Întrebări similare