| alinutza_4110 a întrebat:

Cate kg trebuie sa ai sa iti vina ciclu(sau nu conteaza kg)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tany a răspuns:

Salut Alinutza, sa stii ca kg nu conteaza deloc, conteaza virsta.Am citit undeva ca ciclul se poate incepe de la virsta de 12 ani dar uneori si de la 11 indiferent de masa corpului. Daca nu ai implinit inca virsta de 11 ani sa stii ca nu trebuie sa -ti faci griji de asta pinacind.Papa Bafta. pupici :*

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza numarul de kilograme.

| shtephie a răspuns:

Aici vei gasi mai multe detalii, draga mea.
http://www.copilul.ro/fertilitate/menstruatie/Menstruatia-a6746.html

| lauracraciun a răspuns:

Nu conteaza. difera fiecare cu corpul lui

| βoborozzza a răspuns:

NU conteaza.Iti va veni cand are de venitlaughing

| raluca0306 a răspuns:

Sa nu crezi ca menstruatia o sa fie placuta, chiar deloc dupa parerea mea.Mai ales perioada aceea, poti avea si dureri.

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

laughing Nu, nu conteaza greutateawinking Stai linistita.happy

| AndyAndrea a răspuns:

Depinde de corpul fiecaruia.Adica nu conteaza varsta deoareceam auzit persoane carora le-a venit la 9 ani si persoane carora le-avenit la 15 ani.

| alinutza_4110 explică:

Eu am 32 de kg si am toate semnele dc nu mi-a venit?

| alinutza_4110 explică:

Am 11 ani 32 de kg si toate semnele dc nu imi vine?

| Alle_1145 a răspuns:

NU conteaza nr de kghappyCiclul vine in functie de varstahappy MIe mi-a venit la 11 de exhappydaca esti mai mica de atat nu trebuie sa iti faci probleme happy si nici daca nu iti vine la 11 nu este o problemahappy asta se intampla depinde de corpul fiecariua.cum se dezvolta fiecarehappy poate sa iti vina si la 12-13 nu trebuie sa te speriihappy

| Apm a răspuns:

Nu conteaza kg...ci inaltimea