| Iriiiii a întrebat:

Cate kilograme credeti va voi slabi pana la inceperea scolii daca fac in fiecare zi 30 de minute sau mai mult de exercitii fizice(filmulete de pe youtube) si beau 2 l de apa?
Se vor vedea rezultatele?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| vlladd a răspuns:

Vei slabi maxim 1-2kg. Daca faci peste 1 ora, chiar peste 2 de ex fizice zilnic, scoti din alimentatie carnea grasa, uleiurile, untul, margarina, dulciurile concentrate, de la masa te ridici cand inca ai mai putea manca, mananci numai dimineata si la pranz (nimic intre mese si seara) efectele vor fii mult potentate.

| puncte a răspuns:

Depinde ce inaltime, ai cate kilograme ai, ce exercitii faci?
Si apa trebuie sa bei de fiecare data cand iti este sete.
Depinde si ce esti ectomorf, mezomorf sau endomorf.
(cu mai multe detalii o sa iti trimit un mesaj)

| gabisteaua74 a răspuns:

Asa si asa cred ca nu vei slabi mai mult de 1.5 kg as zice sa ti si un pic cura de slabire mai putina carnwe si mezeluri si mai multe salate
asta e ce cred eu sallwinking

| Ionutznutzy a răspuns:

Ai putea chiar sa pui pe tine, nimic nu intrece importanta unei diete.

| Catherine a răspuns:

Da se vor vedea rezultatele.da nu bea 2 l de apa. adica sa nu te fortezi.e un fel de manipulare asta cu cel putin 2 litri de apa in fiecre zi. daca nu te simti bine poti bea si mai putinwinking

Succes!:*

| pasta a răspuns:

Da se vor vedea eu de exemplu iarna faceam asa imi puneam castile in urechi si la oglinda faceam exercitii si minkam ce imi dorea inima rezultatele le-am vazut dar acum tot as vrea sa sblabesc

| Iriiiii explică:

Pai eu am cam 1.55 si 45-46 de kg, 13 ani.multi imi spun canu sunt grasa.dar eu am oasele picioarelor late si as vrea sa slabesc la picioare.
Exercitiile pe care le fac sunt:
http://www.youtube.com/watch?v=EkzscyvXiwY
http://www.youtube.com/watch?v=sXxXfWYNKgs
Si pe astea le fac de mai multe ori sau mai caut pe youtube.

| Avasilichioaei_Denis_1990 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa tii o cura de slabire, si sa faci cam o ora macar de exercitii pe zi si sa bei in continuare 2 litri de apa pe zi. Asa sigur vei slabi peste 15 kg daca faci incepand de acum pana cand incepe scoala, dar trebuie sa te tii. Poti sa mananci cate o patratica te ciocolata, cate o prajitura (chestii mici) numai sa nu exagerezi cu dulcele. Funda?

| Lassaria a răspuns:

Eu cred ca o sa slabesti daca te tii de cuvant.Succes in continuare

| Murdorok a răspuns:

Pai ai putea slabi maxim 10 kg si minim 5 tongue

| renate_9312 a răspuns:

Depinesi de dieta, pentru ca nu poti face doar exercitii si sa bei 2 l de apa,fara a tine di o dieta, care e destul de simpla, ai 3 mese pe zi, si intre mese nu mananci nimic, si evident ultima masa e la ora 17:30 sau chiar si 18:00, la mine prima saptamana a fost ok, am dat jos 4 kg, dar cum ai zis trebuie sa faci 30 min pe zi de sport, si cel mai bun e cu bicicleta.Bafta!