| croissant a întrebat:

Cate mese mancati pe zi? Trebuie neaparat respectate acele 3 mese pe zi? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Da, ca sa alimentezi organismul corespunzator si sa nu iti tii foamea in cui. Eu le respect.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

5 si cu suplimente => 6 sau 7

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

In principiu, da. Eu insă...nu respect nimic. Mănânc neglijent, aiurea, cand mi-aduc aminte. O masa pe zi, la amiaza, alteori se face noapte si-mi aduc aminte ca n-am baut decat apa carbogazoasa si cafea, toata ziua. Da, uneori uit sa mananc, asta e adevarul...Nu ma omor eu după mancare.

| Quanah a răspuns:

O singura masa pe zi si o singura gustare happy ma simt bine cu atata mancare laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Quanah):

Felicitari si gastrita sau ulcer placut

| Quanah a răspuns (pentru Cosmin86):

Stai tu linistit ca stateam si cu zilele nemancata si nu pateam nimic happy. Cand n-am pofta de mancare, n-ai ce-mi face.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Quanah):

O sa patesti in timp, nu in 2 zile, sunt oameni care au facut ca tine si au patit-o la 35 de ani, problema e ca ulcerul nu se mai vindeca niciodata.

Oricum probabil deja ai un deficit grav de vitamine, minerale si altele.

| Quanah a răspuns (pentru Cosmin86):

Probabil ca da. Oricum, cu glicemia sunt la pamant deja laughing. Asta stiu ca m-am uitat pe analize si doar pe alea le-am inteles. Ca restul, m-au ametit complet.

| JickRO a răspuns:

Nu numai 3 mese daca vrei poti si 4 si 5... sau daca mananci 3 mese pe zi inseamna ca mananci regulat