6? , Ce dumnezo ai facut? Eu numa 1 (osul de la mana dreapta) da sincer imi ajunge
Doua.
piciorul stang pe la varsta de 1-2 ani, de fapt a fost crapat nu rupt si mana stanga pe la 9 ani, la fotbal, da' a fost rupta de tot. Mda, partea stanga e cam avariata
Hohoho... astept, si-as fi bucuroasa sa aflu cum ai reusit?
-mana dreapta-eu am avut fisura la radius la mana dreapta la incheietura + o entorsa si 2 tendinite
-mana stanga-am scapat cu ea dar cred c-am avut o data o tendinita-n-am fost la doctor.
-piciorul stang- o fractura spre deschisa la glezna, adica la talpa spre exterior, si vreo entorsa
-piciorul drept-nimic din fericire
Eu cred ca te intrec am avut de 3 ori mana dreapta rupta, de trei ori mana stanga ( dar am avut 3 oase fisurata atunci) clavicula iesita de la locul ei, si un inel la coloana rupt din fericire, piciorele mele o duc bine ( cu exceptia frecventelor entorse) Arcada sparta cu pietre se pune? si un deget de la picior care sta ciudat dar nu ma doare
Clavicula dreapta si am fost 1 luna jum cu un maieu de ghips (era luna iunie ), piciorul drept si mana dreapta
Nu-mi amintesc sa fi avut vreounul, am fost cuminte bre. Totusi, daca mi s-ar napusti ghinionul, as dori sa am orice os rupt in afara de unul singur: ala care ma ajuta sa am mostenitori.
Am spus ca de curiozitate am pus intrebare sa vad ce "recorduri" au si altii, eu am avut tibia rupta acum 2 ani peroneul in 2 locuri cand eram pe clasa a 2-a, degetul mare de la mana dreapta in clasa a seasea, si trei degete de la piciorul drept anul trecut in vara. Primele trei mi le-am rupt la schi si la sanie, si ultimele trei la fotbal ca m-a calacat un destept pe picior cu ghetele
Clavicula dreapta ( biking-ul asta ce face din noi), 1 luna intr-o nenorocire de ghips, noroc ca era luna mai.