| Pamanteanul a întrebat:

Câte ore de somn este recomandat și la ce ora este recomandat sa dormim si cand ar trebui sa avem ultima masa înainte de culcare și trebuie sa bem apa înainte de culcare? As vrea sa îmi răspundă si Ray dacă se poate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"As vrea sa îmi răspundă... dacă se poate."

păi vorbiți in privat dacă aveți ceva de impărțit

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Unde ești maestre Ray, că te așteaptă discipolul!hee hee

| Catrice a răspuns:

Mama,ray asta e vreun guru, doctor, om de știință? Ca sa știu cu cine ma comparhee hee
8, 2 ore minim, cică faci pisu noapteahee hee

| CodrutElian1990 a răspuns:

Oamenii care au studiat fenomenul spun: pentru ca sa se simta odihnit, corpul are nevoie de cel putin 7 ore stelare de somn.

| Lukasssz a răspuns:

Dar ce stimabile este Ray tutorele tau legal, e el parintele tau, e ruda de gradul intai cu tine.

| Pamanteanul explică (pentru Lukasssz):

Nu dar cred în el pur și simplu ca e bazat pe realitate.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Pamanteanul):

E una sa te bazezi pe stiinta si alta pe realitate.

| cfrtobias a răspuns:

8 ore pe zi de dormit macar eu asa stiu, eu beau si mananc cand am chef

| Alinailies a răspuns:

Din experienta proprie iti spun ca 8h sunt suficiente si sa te culci la h 22.
Ultima masa cu 2h inainte de culcare dar nu mancaruri "grele" si satioase.

| Cucumberus a răspuns:

Salut, recomandat este ca ultima masa sa o iei intre 19-20, maxim 20:30 si perioada optima de odihna este undeva intre 22 si 8. Cam la 22 ar trebui sa te pui in pat cel tarziu si la 7-7:30 sa iti incepi ziua, deoarece in perioada aceasta se odihneste creierul cel mai bine.

| Pamanteanul explică (pentru Cucumberus):

O sa vad ce zice și Ray și altii și o sa fac asa.

Întrebări similare