Poi, d cv vreme din vacanta asta ma culc mereu la 1 si ma scol la 11:30...nu pot mai devreme, mi-am pus 3 alarme azi, degeaba!cam 9 ore dar in vacanta d vara 12-13 ore, .cred ca am probleme cu somnul, .cred? e sigur...
Eu de obicei merg sa dorm pe la 1 - 2 noaptea si ma trezesc pe timp de scoala la 7 : 25 sambata la 9 si duminica la 12
nu-i sanatos dar ce sa fac, oricum in ultimul timp ma trezes si singura, inainte sa sune ceasul. Dar pot sa zic ca ma odihnesc destul
Pai dorm cam 7-8 ore/ma pun sa dorm cam pe la 22-23/ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6:00 fix!
In jur de 6 sau 7 ore.Ma culc pe la 12-1 si ma trezesc pe la 6:30 sau 7:00.Nu stiu de ce ma trezesc asa devreme...Nu prea ma odihnesc dar nu sunt nici foarte obosit.
Ma culc in jurul orei 12-1 si ma trezesc in fiecare dimineata la 7:30, fara ceas.
Maxim 6. Ma culc pe la 12.30-1.00 si ma trezesc la 6.10. Nu ma simt niciodata odihnita si e un mare chin in fiecare dimineata sa ma trezesc.
Eu adorm pe la 2-3 noaptea si ma trezesc in jur de 11-12. Deci, dorm cam 9 ore pe zi... si tot nu ma simt odihnita.
Cam 8 ore. Ma culc pe la 12 si ma trezesc la 8, cand suna ceasul. Cand nu plec la munca, dorm si 9 -10 ore. In astea, eu zic ca am timp destul pentru odihna.
Eu m-a culc la ora 12:00-1:00 noaptea si m-a scol la 6 dimineata caci trebuie sa plec la scoala.Ca americanii sunt c-am nebuni...incepem lectiile la 7:10.
M-a odihnesc la amiaza c-am 2 ore... dar nu intotdeauna...
Dupa unele "povesti" chinezesti, oamenii se imaprt in 2 categorii: bufnite si ciocarlii. Sunt sigura ca stiti: ciocarliile sunt persoanele care au "spor" la orice pe timpul zilei. Bufnitele, chiar daca nu au dormit decat 2-3 ore cu o noapte in urma, imediat dupa ce se lasa intunerecul parca li se ia oboseala cu mana. Eu sunt bufnita. Nu-mi pace sa dorm noaptea dar imi pace sa dorm dimineata. Din fericire pentru mine, pot face asta. Deci ma culc pe la 2-3-4 si ma trezesc pe la 9-10-11. Ma simt perfect cu toate ca munca mea e oarecum fizica. Dar se spune ca cel mai sanatos, pentru sistemul nervos, este somnul pana la ora 24-1.