E bine sa reusim sa dormim 7-8 ore pe noapte. Un program bine organizat si niste ganduri ordonate, fac o viata mai linistita. Astfel dormim cat trebuie.
Nu... niciodata nu reusesc sa dorm cat trebuie... max 6 ore... daca ma lasa fetita mea... dar oare cine reuseste... nu cred ca in lumea asta a vitezi iti poti permite sa dormi 7-8 ore nu?
Intre 6-10 ore.Niciodata nu reusesc sa dorm si eu de la 10, 11 cum e recomandat si de dorit... iar dimineata poti sa tai lemne pe mine ca tot nu ma trezesc!
Incerc sa dorm 8-9 ore. Cand lucrez si daca am avut alte activitati pana pe la 2-3 a. m., mai ajung cu somnul si la 5-6 ore. Cu mai putin de atat nu functionez cum trebuie.
Eu nu mai reusesc sa ma trezesc dorm destul de tarziu, pentru ca asta imi e prostul obicei de care trebuie sa ma dezvat, dar de fiecare zic "de maine". pentru ca lucrez acasa, dorm cam 8-10 ore...
Eu nu dorm aproape niciodata noaptea, la propriu...recuperez ziua insa, aproximativ 6 ore... daca dimineata insa am treaba, sar peste somn.si mai apuc sa dorm abia a -2 zi...pentru comentatori, care cred ca zic la misto, va invit sa imi verificati raspunsurile
Cel putin 7 ore.Ador sa dorm!
As fi dormit 8... dar i-ar m-am luat cu raspunsurile pe TPU
Am zile cand dorm 5 ore, si zile cand dorm10 ore. depinde de treaba care o am da facut. in general ma culc foarte tarziu.
Din pacate nu pot dormi cate 7-8 pe noapte. Cel putin in ultimul timp dorm foarte putin intre 2-6 ore. Trebuie sa imi reiau si eu programul de somn, ca deja nu se mai poate devin prea obosita!
Cam 5... dar sunt zile cand dorm 2 ore si ma simt ca noua .am foarte multa energie