anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cate ore dormiti pe noapte? Stiu ca ar fi recomandat cam 7-8 ore. dar reusiti?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sigmanet a răspuns:

E bine sa reusim sa dormim 7-8 ore pe noapte. Un program bine organizat si niste ganduri ordonate, fac o viata mai linistita. Astfel dormim cat trebuie.

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

5-6.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu... niciodata nu reusesc sa dorm cat trebuie... max 6 ore... daca ma lasa fetita mea... dar oare cine reuseste... nu cred ca in lumea asta a vitezi iti poti permite sa dormi 7-8 ore nu?

Anna
| Anna a răspuns:

Intre 6-10 ore.Niciodata nu reusesc sa dorm si eu de la 10, 11 cum e recomandat si de dorit... iar dimineata poti sa tai lemne pe mine ca tot nu ma trezesc!laughing

| psiholoaga a răspuns:

Incerc sa dorm 8-9 ore. Cand lucrez si daca am avut alte activitati pana pe la 2-3 a. m., mai ajung cu somnul si la 5-6 ore. Cu mai putin de atat nu functionez cum trebuie.

assiris
| assiris a răspuns:

In medie 6, uneori mai putin cind ma iau cu raspunsurile pe TPU

carla
| carla a răspuns:

Depinde de ce am de facut in urmatoarea zi si cat de tarziu adorm seara.

eileen
| eileen a răspuns:

Eu nu mai reusesc sa ma trezeschee hee dorm destul de tarziu, pentru ca asta imi e prostul obicei de care trebuie sa ma dezvat, dar de fiecare zic "de maine". pentru ca lucrez acasa, dorm cam 8-10 ore...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Iarna cam 9-10 ore, vara mai putin.

| andreutz a răspuns:

Eu nu dorm aproape niciodata noaptea, la propriu...recuperez ziua insa, aproximativ 6 ore... daca dimineata insa am treaba, sar peste somn.si mai apuc sa dorm abia a -2 zi...pentru comentatori, care cred ca zic la misto, va invit sa imi verificati raspunsurile laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cel putin 7 ore.Ador sa dorm! laughing
As fi dormit 8... dar i-ar m-am luat cu raspunsurile pe TPU laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Am zile cand dorm 5 ore, si zile cand dorm10 ore. depinde de treaba care o am da facut. in general ma culc foarte tarziu.

| N538961518 a răspuns:

Depinde..de obicei 8-9-10 dar de multe ori nu prea dorm noaptea.

| Criiss16 a răspuns:

De obicei 8-9 ore dar este cand dorm mai putin...

| irynna a răspuns:

Da..eu dorm 7-8

| BabyWL a răspuns:

Din pacate nu pot dormi cate 7-8 pe noapte. Cel putin in ultimul timp dorm foarte putin intre 2-6 ore. Trebuie sa imi reiau si eu programul de somn, ca deja nu se mai poatetongue devin prea obosita!

| pufy a răspuns:

Cam 5... dar sunt zile cand dorm 2 ore si ma simt ca noua .am foarte multa energie

| white a răspuns:

Aproximativ 5

| luminita_1186 a răspuns:

Pai dorm normal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt nopti in care dorm doar 2 ore... mi-e dor sa dorm...macar 5.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

7 ore cred ca sunt suficient

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dorm intre 8-9 ore culcativa devreme pentru a fi energic in urmatoarea zi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu este cand dorm si 16tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu este cand dorm si 16tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vara dorm cam 11-12 ore (ma culc la ora 02:00 si ma trezesc la ora 14:00), iar iarna cand vin atat de iubitele sarbatori, nu dorm mai deloc cam 6-7 ore

Întrebări similare