Daca nu ai probleme cu colesterolul..cate vrei. Nu stiu de unde a venit mitul cu ouale, probabil comunistii au vrut sa ii convinga pe oameni sa nu mai manance atatea.
Eu am auzit ca se pot consuma si 5 pe zi. Cica nu creste colesterolul de la oua. Asa zic unii doctori pe Youtube ca ar fi o conspiratie asta ca nu-s sanatoase oale. S-au facut si studii etc...
Uita-te si tu nu stiu.
Daca ești un simplu om, care ai un job lipsit de efort fizic, iar apoi, te urci în mașină, iar ouăle sunt din magazin, 3-4 sunt ok.
Daca ai un job epuizant, mai faci și sport, poți consuma 3-4 / zi, zi de zi, iar daca ouăle sunt din gospodăria omului, poți și mai multe.
Când practicam culturismul erau zile când mâncăm cate 8 (întregi) Intr o singură zi.
Salut!
Nu exista un raspuns standard pentru ca suntem diferiti, avem organism diferit si kilograme diferite, adulti sau copii.
Asadar, in mod normal daca o persoana este sanatoasa, aici vb de adult, nu are probleme de sanatate poate mananca 2-3 zi. Daca e o persoana mai corpolenta, depune mult efort, atunci poate manca si mai mult.
In cazul in care are probleme de sanatate, cu fierea, cu colesterolul, ar trebui sa fie mai grijuliu si mai limitat, undeva la 5-6 pe saptamana. Fiecare isi stie organismul, asadar se adapteaza.
Elliiieo3 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: