| lawinia_6679 a întrebat:

Cate persone mananca fructe?
tongue
Credeti ca fructele acestea sunt sanatoase nespalate?
thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Toata lumea, care isi permite financiar sau are in livada, mananca fructe. Nici un fruct nu este sanatos nespalat si nu cred ca exista cineva care sa nu stie acest lucru!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consum fructe zilnic, obligatoriu spălate astfel previn boala mâinilor murdare (hepatită).
Pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Fructele ajuta la menitinerea greutatii fara un efort prea mare, fara a apela la diete lungi si chinuitoare.
Mai mult, aceste alimente ajuta metabolismul sa arda grasimile mai repede. De asemenea, atat fructele cat si legumele sunt bogate in vitamina C, fapt ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Toate aceste chestii ma fac sa cred ca majoritatea persoanelor consuma fructe!
Orice fruct trebuie spalat inainte de a fi consumat pentru a indeparta unii microbi existenti pe coaja acestuia.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Fructul sanatos e acela din pom cules de la tarawinking nu alea de pe piata

| Aicilef a răspuns:

Eu mananc, trebuie spala-te.altfel sunt daunatoare.happy

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Buna!
din familia mea doar matusa mea nu mananca fructe in rest toti mancam
frucetele nu sunt sanatoase fara a fi spala-te deoarece au germeni si substante care afecteaza corpul
pup!