Buna, sa stii ca inotul, voleiul, si multe alte sporturi sunt foarte bune pentru.dezvoltarea corpului si ajuta si la cresterea in inaltime...insa,cresterea in inaltime nu o poate nimeni determina si sportu mai mult dezvolta muschii si corpul si atunci te dezvolti mai bine si mai repede, inaltimea e data genetit, adica depinde pe cine semeni, cat sunt de inalti parintii tai, sunt si alti factori cum ar fi alimentatia, modul de viata, insa cel mai mult conteaza cum ti-e soiul, cred ca ai inteles ce vreau sa spun; da, mai poti creste dar ma indoiesc ca mult, poate putin da, dar la 18 ani si ca fata prea mult nu mai te inalti, dar stai linistita ca ai o inaltime potrivita, accepta-te asa cum esti.
La varsta aceasta numai sportul te poate ajuta.Este vorba si de geneticul mostenit. Daca ai tai sunt mici nu inseamna ca tu nu poti fi inalta si invers.Sigur ca se poate.Alergari, aerobic si du-te la strand si innoata ca tot vine vara. Daca fumezi sau ai alte vicii sa iti iei gandul de la inaltare.Si incearca sa manaci sanatos, alimente bogate in proteine, lapte diminieata, cereale.
Pei.Corpul tau se inalta pana la 20 anisa stii ca inotul, voleiul, si multe alte sporturi sunt foarte bune pentru.dezvoltarea corpului si ajuta si la cresterea in inaltime. :p Eu am la 10 ani 1. 56 m
Inoata cat mai mult pentru ca esti prea mare ca sa te dezvolti de la cateva bazine inoata cati poti de mult te dezvolta foarte mult fizic am mai dat acest sfat si am primit mesaj cu ai avut dreptate heh
dobrin1019 întreabă: