| ştrumf_8528 a întrebat:

Catelul meu ( bichon maltese, 2 luni ) are febra.si nu stiu ce sa ii dau.va rog ajutati-ma sad tot azi a si vomat de 2 ori si se poarta ciudat.se scarpina mereu undeva in jurul cozii.crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| helena09 a răspuns:

Du-l la un veterinar, cred ca are viermisori. Daca e asa nu sta ca poate muri.Imi pare rau ca iti zic asta dar vreau sa te conving sa mergi mai repede la medic.

| wonderbra a răspuns:

Du-l de urgenta la medic vet. E micut si sa nu se agraveze!

| webkinz1294AJ a răspuns:

Salut. Si eu am un bichon maltese cafeniu. Si el vomita si inca mai vomita. Are un an. Nu te ingrijora! Eu il tin si afara. Cand era mai mic atunci cand vomita la 2/3 luni i-am dat ceva pastile.Din nou, nu te ingrijora! Sunt caini ft. obraznici si iubareti. Sa se faca bine;-)

| mayucadeoptluni a răspuns:

Stiu ce are du-te la medicul ei veterinar si spune ce are sau poate trebuie deparazitat