| Llas a întrebat:

Cățelul meu ( talie mica) a fost muscat de un Amastaff și un metis Pitbull astăzi, a fost rănit langa zona genitala, în acea zona este umflat și foarte vânat, a sângerat puțin, am folosit apa oxigenata și betadine. Țin sa specific ca În momentul de fata nu imi permit sa-l duc la veterinar!
Aveți vreun sfat care ar putea sa îl ajute? În legătură cu avea umflatura și vineteala
Repet, nu imi permit un veterinar în acest moment.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Ai facut foarte bine ca ai pus betadina. Apa oxigenata...nu știu ce sa zic dar betadina e foarte buna. Încearcă să ai grija de cățel, mereu tine zona curată, spala-l si da-l din nou cu betadina. Nu ai ce face pentru umflătura si vineteala. Tine-l departe de alte animale. El probabil o sa se linga. Sa nu il oprești fiindcă doar se ajută. Poti sa mergi la o farmacie pentru animale sa ceri un sfat daca nu poți la veterinar