Intr-adevar visele au o legatura cu realitatea, dar noi nu percepem acest lucru pentru ca totul sta in subconstient. Tot stresul, fuga, alergatura deci din zilele noastre ne fac sa ne macinam, fara sa stim, iar in timpul noptii acest stres se declanseaza prin ceea ce visam, cam cu totii, la un moment dat. Exact ce descrii tu. O teama de ceva, responsabilitate, frica de a fi prins, in caz ca ai gresit cu ceva si te simti cu musca pe caciula, tot ce te macina se deruleaza sub o alta forma... in visele tale! o sa treaca si alea
Citeste carte viselor/semn e ca in viata reala vei scapa, de un percol, sau ca vei trece peste niste obstacole
Si mie mi s-a intamplat sa ma simt paralizata, uneori chiar ma chinui sa ma trezesc... cel mai des visez ca un elicopter, avion, balon, racheta sau mai stiu eu ce chestie zburatoare se prabuseste langa mine, in fata mea, si incerc sa fug, sa ma feresc...
Eu îţi propun o doză zdravănă de meditaţie. Ce înseamnă fuga, de ce te urmăreşte acel cineva şi încotro fugi. La întrebările astea aş căuta eu un răspuns.
Trebuie să însemne ceva şi când spun asta nu mă refer la mesaje codate din partea spiritului, ci la mesaje ale sufletului tău, sau cum spunea Alexandrinaa ale subconştientului.
Când vei interpreta visul corect, vei şti pur şi simplu că aşa este şi vei simţi o satisfacţie enormă.
Visam la un moment dat că cineva mi-a descoperit o tumoare evidentă în gură, tumoare pe care atunci când mi-a arătat-o m-am mirat cumplit că nu o văzuse nimeni până atunci. Ulterior am înţeles că tumoarea aia era un principiu de-al meu destructiv pe care cineva chiar mi-l arătase cu câteva zile înaintea visului.