| AvalohAlyn a întrebat:

Cateodata,nu mereu,dar din ce in ce mai des, ma simt lipsit de energie si as sta mai mult in pat, care ar putea fi cauza pentru lipsa de energie? Iau magneziu cu b6 adica maximag dar nu simt vreun efect, sunt la a opta pastila.Ce sa fac sa imi mai ridic energia si de ce o am scazuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Magneziul te linisteste, iti scade agitatia, ba chiar te adoarme un pic. Eu iau Maximag cand sunt agitata si ma tem de o insomnie, intotdeauna imi da somn. Niciodata nu iti va ridica energia, efectul lui este exact contrarul.
Fa mult sport in aer liber, asta cu siguranta iti va imbunatati nivelul de energie. Chiar daca la inceput iti este greu, iesi afara, mergi, alearga, fa un sport de echipa. Face minuni.

| AvalohAlyn explică (pentru Brigaela):

Dar ce medicamente dau energie?

| AvalohAlyn explică (pentru Brigaela):

Uitati ce scrie la maxi mag printre altele:Vitamina B6 joacă un rol esențial în construirea și menținerea țesuturilor musculare și este necesară în absorbția proteinelor și grăsimilor.

Împreună cu magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

| Brigaela a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da, dar atunci cand ai deficit sau esti extenuat de munca multa. Cand iei magneziu si vitamina B6 fara a avea deficit, efectul este de a reduce agitatia si nervozitatea (determinate de extenuare) si de a te ajuta sa reiei munca dupa doar cateva ore de odihna. Nu va reduce oboseala data de lenevealal, de lipsa de activitate. Asta este o lancezeala impotriva careia nici un medicament din lume nu te poate ajuta, doar vointa si activitatea intensa. Cu cat lancezesti mai mult, cu atat ai lancezi in continuare si din cercul asta vicios nu te pot scoate medicamentele.

| RAY a răspuns (pentru Brigaela):

Asta este o lancezeala impotriva careia nici un medicament din lume nu te poate ajuta, doar vointa si activitatea intensa. Cu cat lancezesti mai mult, cu atat ai lancezi in continuare si din cercul asta vicios nu te pot scoate medicamentele.

big like

| Brigaela a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Sportul, alimentatia corecta, o cana de cafea dimineata, activitatea sustinuta, aerul curat, soarele

| RAY a răspuns:

E lenea nu lipsa de energie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te regasesti?

https://www.providr.com/......epression/