Crizele de epilepsie se manifestă violent, prin convulsii puternice și rigiditate musculară timp de câteva minute. E altceva, poate chiar să nu fie nimic (toți avem atacuri de panică uneori) dar ar trebui să mergi la un consult, să știi exact ce se întâmplă cu tine.
Buna!
Cu aceleasi probleme ma confrunt si eu. Toate aceste chestii pot avea mai multe cauze, dar doua sunt principale: disfunctii ale tiroidei sau distonie neuro-vegetativa. Eu am a doua treaba.
Cauta pe internet simptomele si ai sa vezi daca ceea ce simti tu se aseamana cu ce scrie acolo.
Senzatia aceea de desprindere de realitate, la mine cel putin, e foarte pronuntata si dau spre panica apoi. Ritmul inimii cand creste, cand scade si nu pot respira asa cum trebuie.
Ce ma ajuta pe mine:
Anxin
Calmogen
Emocalm
Ceai de sunatoare.
Toate sunt pe baza de plante. Sanatate!
Spui "sunt predispus la un atac de panica". Asta inseamna ca nu il ai, ci doar ghicesti ca l-ai putea avea, dar, pentru ca nu mentionezi, "am avut un atac de panica" inseamna ca nu il ai.
Deci nu ai cine stie ce simptome. Atacurile de panica nu sunt periculoase. Au si ele cauzele lor, uneori griji concrete aparute in viata.
Atacurile de epilepsie nu trec neobservate asa ca sa trebuiasca sa intrebi pe TPU.
Succes si sanatate!
anonim_4396 întreabă:
Anonimulgrr întreabă: