Buna! Sa. ti spun parerea mea! Am trecut prin asa ceva! Mai mult ca sigur ca este vb de atacuri panica, anxietate astea sunt manifestarile.Si am sa. ti spun de ce cred! Daca in prima seara te. a apucat acele stari, ti.au trecut, apoi au i nceput iar in a2a seara, era normal sa inceapa, pentru ca tu, in subconstientul tau stiai ca, de exemplu, ieri seara ai patit. o si automat in a 2a seara s. a repetat, aceasta reprezinta aducerea aminte a tot ce s. a intamplat cu o seara in urma, si de teama sa nu se mai repete, exact asta s. a intamplat(s. a repetat fara voia ta pentru ca era stocata in memorie starea). Asta este explicatia pentru ca, vezi, de ce nu s. a intamplat a 2a zi ziua si s. a intamplat urmatoarea seara la fel, aceleasi stari. Dc era vb de vreo boala se repeta ziua si nu seara exact cum s. a intamplat in prima seara.Atacurile de panica se "repeta"exact cum ai avut tu, iar o boala"normala"nu se repeta la fel in aceeasi perioada(ceasornic). Continuua cu magneziu si calciu! Sper ca m.am facut inteleasa in dorinta de ati explica si a te ajuta un pic. Dc nu prea ai inteles da. mi un mesaj! Sanatate multa iti doresc si nu te mai speria!
Un sfat, dacă vrei sfaturi şi altor medicii cardiologi, poţi să-ţi faci un cont gratuit pe siteul www.sfm.ro, şi aveţi 3 consultaţii gratuite, dacă ai şi analizele le poţi scana şi să le trimiţi, şi îţi va spune unul dintre medicii specialişti.
Buna! DIn pacate nu stiu nimic despre aceasta boala, vroiam decat sa-ti zic : sanatate si sa stai linistit poate nu e nimic grav
Multumesc de sfaturi, am observat ca si de la nervi, stres, suparari ma mai doare. Deci e posibil sa imi fac eu aceasta stare. aceste simtome. dar totusi doctoru zice ca e pvm, si de la tratament ma simt mult mai bine, ieri m-am "certat" putin cu prietena si mi-a fost rau aseara de asta ma gandesc ca e si din cauza nervilor, ar trebui sa merg la un psiholog? sau sa fiu mai nesimtit ( sa nu mai pun totu la suflet )?
Am gasit pe internet niste cauze ale atacurilor de panica :
- folosirea unor medicamente (ca cele pentru tratamentul astmului si bolilor de inima) sau intreruperea brusca a unui tratament medicamentos (pentru anxietate si insomnie)
-afectiuni cardiace, prolapsul de valva mitrala (valva mitrala prezinta un defect care ii deterioreaza functionarea normala)
vad ca sunt stari "normale" pentru mine in cazul asta. tratament pentru inima fac ...afectiuni cardiace am. deci ar trebui sa fiu mai calm si sa nu bag totul in seama.
Esti foarte speriat, intri in panica si de aceea esti si nervos! Toate astea iti accentueaza simptomele bolii! Ce naiba, esti barbat! Urmeaza tratamentul, fa control periodic si nu te mai panica.Ai auzit de efectul placebo?
Dar totusi pana acum de ce nu am avut nimic. putea sa fie orice problema. le tratam cu indiferenta. ce s-a schimbat acum. o sa incerc sa fiu mai calm si sa nu ma mai enervez. multumesc tuturor pentr sfaturi, sanatate si numai bine