| zZz a întrebat:

Cati cm creste parul pe an?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cresterea parului dupa cum probabil ca ai mai auzit deinde de:persoana locul de munca efort stres numarul de vitamine acumulate dar el creste in medie 20 cm pe an!

7 răspunsuri:
| dy a răspuns:

Media este de 1-2 cm pe luna, deci intre 12 si 24 cm/an, dar daca vrei sa nu tai deloc varfurile un an intreg, e bine sa folosesti masca de par cu vit A si ulei de masline inainte de spalare!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana.

| MM a răspuns:

Daca pe luna creste aproximativ 1 cm, intr-un an de zile creste 12 cm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca parul creste cam 12 cm pe an acum nu stiu sigur dar cred ca c-am asa ii.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

12 cm pe an stiu si eu asa dar la frezerie mi s-a zis ca pe luna creste 1. 5 cm dar mult depinde si de om!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parul creste 1, 2-1, 7 cm pe luna, in functie de mediul in care respectivul traieste ( oras/sat ), lucreaza ( fabrici / birouri ), mananca ( sanatos / fast-food ) intretinerea parului in general, sex ( femeie/barbat ), varsta si gene!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parul pe un an creste 4 m

Întrebări similare