| sopranaCadaverica a întrebat:

Cati dintre voi ati scapat de acnee cu ajutorul dermatologului? (tratament)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu

| doctorandus a răspuns:

De acnee scapi cand vrea ea, nu cand vrei tu.

Cel mai folosit mijloc este Benzoylperoxide, dar poate provoca uneori efecte secundare.

Daca vrei sa stii mai multe foloseste Google Translate cu http://www.huidinfo.nl/a/acne/

| sopranaCadaverica explică (pentru doctorandus):

Eu am pus o intrebare, nu cred ca ai citit-o. Raspunsul tau nu m-a ajutat cu nimic… Deci, citeste data viitoare

| Donsavas a răspuns:

Mergi direct la dermatolog! Cu asta se ocupa si e mult mai bine asa.

| WhiteLife a răspuns:

Eu am scăpat. Tratamentul a fost: te speli pe fata cu Avenne Cleanance, apoi te dai cu Zynerit de 2 ori pe zi și iei antibiotic 10 zile, apoi 10 zile iar iei și tot asa, 2 sau 3 ture. Dar nu mai știu ce antibiotic am luat. (poate ceva Amoxiclav). Cel mai bine e sa mergi tu la un dermatolog, pentru ca dacă ai alt tip de bacterii care cauzează acneea și nu răspund la antibiotic nu o sa meargă. La control dermatologul își poate da seama de multe și îți poate prescrie un tratament corespunzător (poate te va sfătui să-ți schimbi dieta).

| sopranaCadaverica explică (pentru WhiteLife):

Mersi de raspuns!

Ai avut acnee severa sau? Ti-a facut analize? In cat timp a trecut?

| WhiteLife a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Cu drag. La mine nu a fost severa, aveam destul de multe cosuri pe frunte, poate încă 2-3 pe restul fetei, nu a fost asa grav. De-asta doctorița mi-a dat un tratament mai general. Nu am făcut analize de niciun fel, nici antibiograma. Mie mi-a trecut asa. Și am mai renunțat la dulciuri, grăsimi etc (în perioada aia am și slăbit ceva). Dar dacă e sever s-ar putea sa ai nevoie de un tratament mai complex și personalizat. La mine a durat cam 2-3 luni.

| sopranaCadaverica explică (pentru WhiteLife):

Si eu tot asa, am un ten gras cu mici punctulete in piele, ceva in genul ciupiturilor de gaina, ca oiritatie, dar nu se vad decat daca stai la 20 cm departare de mine. Ups, eu am problema mare cu zaharul. Consum mult si zilnic…
Ai fost la privat?

| WhiteLife a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Presupun ca spui de punctele negre (un coșmar veșnic la care nu am găsit tratament). Eu sunt dependenta de dulciuri laughing le-am mai redus, dar nu am renunțat la ele. Am un doctor de familie foarte de treaba. Am fost odată pentru o răceală și în perioada aia am avut foarte multe cosuri. Și când m-a văzut asa a zis ca știe o doctorița bună și mi-a dat trimitere. Și doctorița chiar a fost foarte bună. Dar decât sa te duci la nimereala și sa iti dea cine știe ce, la privat e mai sigur. Poate îți recomanda cineva din localitatea ta un dermatolog bun happy

| Yurisa a răspuns:

Nu am fost la dermatolog, dar am acnee care vine si trece cand are chef. Folosesc produse de la plafar, marca Favisan

| ForeverAlone97 a răspuns:

La mine a trecut de la sine

| DanielDanny a răspuns:

Până să ajungi la dermatolog ai incercat cu glicerina? https://teotrandafir.com/......uri-59226/

| Edenline a răspuns:

Salut, chiar iti recomand sa vizitezi un dermatolog in cazul in care ai vreun complex / problema legata de aspectul pielii. Totusi, este foarte important sa-i oferi o ingrijire speciala, e fiind foarte sensibila. Principalul aliat impotriva imperfectiunii aspectului pielii este acest sapun de la Edenline, am sa-ti las un link https://bit.ly/2CWCe4G. Pentru a comanda ai nevoie de un cod cosultant, il poti folosi pe al meu 89104447.

| Aldt75 a răspuns:

Eu,am scapat de acnee si de urmele ramase de la cosuri cu ajutorul dermatologului. Daca mergi, sa nu te astepti sa treaca repede, la mine a durat cam jumatate de an sa ma scap cam in totalitate de ele

| Aldt75 a răspuns (pentru Aldt75):

Eu am folosit apa micelara cu care ma curatam inainte de aplicarea cremelor(ivatherm pentru toate tipurile de ten). Dimineata foloseam Skinoren gel iar seara Epiduo gel.

Întrebări similare