| Bert a întrebat:

Cati litri de sange trebuie sa pierd ca sa mor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

Buna Bert. Pai daca corpul uman are intre 5 si 8 litri de sange, cam 5-6 litri iti trebuie ca sa mori. sad Morbida intrebare. Pup.
nana

27 răspunsuri:
| RobertClaudiu a răspuns:

Cam 25
sau mai putin pana in 20 sigur pentru ca dupa aia lesini

| Ochiialbastrii a răspuns:

Poi thinking 7 litri asa stiu dintr`un banc laughing ceva de genu: doctoru: i`ati luat sange pacientului? asistenta: da dar nu am putut sa-i luam mai mult de 7 litri?

Dar dc? :-s

| Betty a răspuns:

Vrei sa te tai?laughing

| shtephie a răspuns:

Ce intrebare proastastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No idea.Ideal ar fi totusi sa nu mori.

| Sinedd a răspuns:

Vrei sa mori?

| 11theo11 a răspuns:

Nu crezi ca ai timp sa te gandesti la moarte peste cateva decenii bune? esti tanar(presupun)lasa viata sa-ti ofere tot ceea ce are de dat(lucruri bune si rele.stii cum se spune, mai bine cu rau decat fara raulaughing ) si poate pe la 90 de ani, te gandesti si tu la the end(dar nici atunci)happy

| anss23 a răspuns:

Cred ca nimeni nu o sa-ti raspunda la intrebarea asta pentru ca nu vrea sa te aiba pe constiinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ai patit frate? De ce sa mori?

| Mary496 a răspuns:

Intre 4 si 6 litri(maxim)

| ρunct a răspuns:

Ai nevoie de 4 litri de sange ca sa morii. Corpul nostru gazduieste 8 litri. straight face Daca ai vreo problema sincer poti sa ma intrebii /straight face am trecut prin multe!

| rapper_6624 a răspuns:

Ce ai mă? :O eşti emo? şi vrei să mori? Ai înnebunit? at wits' endat wits' end cum dracul sa te omori? Sper că este o gluma! Du-te mă la un psiholog.Recunosc că si ew am vrut să fac aşa ceva o data dar mi-am revenit, m-am tratat singur, dar in cazul tău cred că ai nevoie de cineva să te ajute, mai bine lasă-te cu sângele pierdut si trăieşte-ţi viaţa că numai una ai măi menwinkingwinkingNu fă ceva necugetat...

| Clutsky a răspuns:

Ce tampenie!

corpul uman stocheaza 5 litri de sange, la 2. 5 litri, iti pierzi cunostinta, si incepand de la 3 (depinde de la om la om) poti muri!

| RainDrop a răspuns:

Pana se seaca inima.

| Sinedd a răspuns:

25 de litri de unde, e Cyclop omu?!

| rosto a răspuns:

Ete fas acum ce intrebare! Daca te intreaba cineva cat la suta din greutatea corporala o reprezinta sangele nu stii si intrebi cat trebuie sa pierzi. Hmm, fa si tu cum o face toata lumea, taie-ti venele, nu o mai arde intelectual acum. laughing

| carminaburana43 a răspuns:

4 litri.Pentru ca dupa urmeaza coma si moarte clinica.

| sy46 a răspuns:

8% din masa ta(nr de kg) o reprezinta cantitatea de sange masurata in litri. Daca pierzi 2l 99% sanse sa mori

| Zenithf a răspuns:

@sy46 raspuns corect. Cand donezi sange, donezi cel mult 2 unitati odata, o unitate este 100 ml, asta daca nu bat eu campii. :-\
Daca vrei sa scapi de un pic de sange, du-te si doneaza, asa poti ajuta pe cineva care chiar are nevoie de el.
Domnul fie cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2-3l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Bert. Pai daca corpul uman are intre 5 si 8 litri de sange, cam 5-6 litri iti trebuie ca sa mori. Morbida intrebare. Pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce vrei sa mori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 litri

| DarkBlood32 a răspuns:

2 litri sunt de ajuns laughing

| Iulian03 a răspuns:

4l

| Loola19999 a răspuns:

De ce sariti toti ca vrea sa se omoare? Poate vrea sa stie doar pentru ca vrea sa doneze mai mult sange si nu stie formalitatile, sfatul meu e ca ar trebui sa intrebe un adult sau daca chiar vrea sa faca un bine si sa doneze sa mearga la spital si sa intrebe o asistenta, ceva. laughing

Întrebări similare