| Parakeets a întrebat:

Către ce medic trebuie să mă îndrept ca să-mi pot scoate ovarele?
Sau cum pot deveni infertilă, încât să nu mai pot procrea niciodată?
Ce proceduri știți pentru a transforma fertilitatea în infertilitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ai trecut si tu de partea "aromaticilor" asexuali?
Tocmai ieri ma enervase prostalaul ala de ALM, aromatic din cluj laughing
E alegerea ta pana la urma, dar decat sa te operezi nu mai bine nu faci copiii, e tata de simplu
orice operatie este complicata si dureroasa post operatie cu stari foarte rele!

| Parakeets explică (pentru Simpatic):

Deci există o operație.
Este ca cea de cezariană?
Adică mă interesează dacă ar exista o tăietură așa mare pe burtă ca la cezariană.

P.S. Eu oricum MI-AM JURAT CĂ NU FAC COPII. De comun acord nici nu ne vom plăcea vreodată. Eu și ei, nenorociții de bărbați.
Cu mine oricum au încheiat pactul uciderii și al respectului meu măcar mașinist pentru ei. Am pus deja blestem peste toți care se ating și numai cu o vorbă la adresa mea. Iar în final, voi trece pe lângă ei ca și când nu ar exista. Iar când au de nedreptățile lor, îi voi blestema dublu.
Dar ai uitat că eu sunt femeia cea josnică, ce poate fi oricând violată? Și nu, stai liniștit că nu voi fi violată de mai nimeni, deja m-am lămurit ce cred bărbații. Dar eu voi putea cade pradă unui nebun. Iar nebunii nu știu să mai discerne nici între bine și rău, dar-mi-te între frumos-urât.
Iar eu trebuie să mi apăr tocmai acest JURĂMÂNT. Plecând de acasă, nu pot să mă păzesc singură. Mai bine să tai răul de la rădăcină. După oricum voi fi însemnată forever, că dacă ajung violată și cu un copil pe care oricum nu mi-l doresc, copilul va ajunge din pântec traumatizat. Nu am de gând să ofer astfel de traume, așa zișilor copiilor mei. Never. Iar dacă fac avort, voi suferi eu, iar dacă nu-l fac și el va trăi, eu voi oferi din pântec dublă traumă, una pentru că deja am eu problemele mele și ura mea asupra mea și asupra vieții în general, 2, toate gândurile cum că nu-l doresc, pentru că este rodul unui viol și deja voi fi super traumatizată, îl va urma forever.
Decât așa, mai bine scoase ovarele.

| GabiDumitrescu a răspuns:

E atit de simplu, da-le naibii de ovare ca au si ele rolul lor. Spune nu feribotului!

| Parakeets explică (pentru GabiDumitrescu):

Oricum nu există feribot domnule Gabi.
Dar există nebuni, ăia nu vor face distincția între frumos-urât. Și mai există ceva, cineva care mă urăște că doar exist.
Trebuie să plec de acasă și deci voi avea nevoie să-mi protejez viața. Și inevitabil să nu ofer copii traumatizați pe lumea asta. Dacă alții pot și mai sunt și mândrii de copii lor, foarte bine. Eu nu pot. Am citit prea multă pedagogie și psihologie ca să știu că există traume chiar din punctul procreării fetusului. Vă dați seama cu ce copil aș trăi, dacă ar fi rodul unui viol?!
Iar eu iar voi fi la mijloc între dacă avortez păcătuiesc, dacă nu o fac, îl chinui pe copil și mă chinui și pe mine.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Parakeets):

Pai si In caz de viol, te oferi frumos si politicos sa i-o sugi, apoi i-o musti sau il lovesti cit de puternic poti in oo. Si daca incepi cu timpenia cu pacatuitul... ce naiba, ai IQ peste 100, e asa de greu sa constientizezi ca orice neaga godporatiei un cotizant in plus e etichetat ca pacat de ala groaznic? Apostazie, sinucidere, avort - ce au ele in comun? Nu zic sa gindesti ca mine, dar zic doar sa gindesti!

Oare încep și eu să devin antireligie, dar da, încep să cred că da, prea mult am păcătuit eu și mi-e frică să,,, ce?! happy
O să încep să gândesc. laughing)
Am cam obosit să cred în Godporația asta. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Parakeets):

Pai poti fi antireligie si sa crezi. Gindeste-te ce ar pati Hristos daca ar veni acum printre noi. Si ar face chestii caalogabile ca minuni. Studiate stiintific, demonstrat fara urma de tagada ca are puteri din alte lumi. Si apoi sa spuna intr-o conferinta de presa "am venit pentru a desfiinta toate religiile si a da averile lor saracilor". In 3 minute nu ar mai exista, si ar avea astia grija sa il pulverizeze cit sa nu mai aiba ce sa invie.

Dacă în aceste momente teribile reușiți să scoateți omul din depresie și gânduri (nici nu știu dacă suicidare sau omucidare) e clar că aveți un umor aparte. Și chiar râd și la o glumă religie. laughing) Deși am cam dus luptele mele spirituale și psihice cu God ăsta, zilele astea și mă tot fura gândul să mi vând suflețelul către lumea cealaltă. laughing)

P. S. Aveți dreptate oricum, nici în Iisus nu mai putem crede pentru că oricum ar fi, chipurile vine Antihrist și nu știm în ce să mai credem. Am obosit să mai credem în ceva, că oricum în final nu știm dacă e tabăra bună sau cea diabolică. Ia uitați cum am ajuns de paranoici și lipsiți de încredere. Nici nu mai știm în ce să credem.

| Fatamuntilor a răspuns:

La ginecolog. Unul fooarte bunSunt clinici speciale
Va trebui sa discuti serios cu ginecologul de mootivele pentru care faci asta.
M-ai facut curioasa uite ce am gasit
https://www.catena.ro/histerectomie-ce-este-si-cand-este-recomandata
In 2019 mi s-a descoperit un fibrom. Probabil daca eram mai tinerica, eram nevoita sa ma operez.Cum ma apropam de menopauza, nu a mai fost cazul.
Dar au fost destule femei care au fost in situtia mea si s-au operat.
Doooar ginecologul iti poate prezenta solutii alternative.
Cred ca montarea unui sterilet sau legarea tropelor.

| Emma30555 a răspuns:

Ca sa nu procreezi sunt mai multe opțiuni. Prezervativ, contraceptive, în caz de accident pilula de a doua zi, evitarea zilrlor fertile etc. Cat despre viol, ferească Dumnezeu dar nu cred ca asta se va întâmpla, deci nu e nevoie sa te mutilezi, decât dacă ai și tu ceva probleme psihice ai putea gândi asa. Ce se întâmplă cu tine, uneori fabulezi tare mult

| Parakeets explică (pentru Emma30555):

Nu, nu fabulez.
Detest bărbații doar.
Oricum am pus blesteme pe toți cei care se vor apropia de mine și numai cu un cuvânt.
Însă nu se știe niciodată.
Noi oamenii suntem monștri.
Eu sunt monstru, dar mai ales bărbații sunt monștri.

| Emma30555 a răspuns (pentru Parakeets):

La fel de bine poți sa gândești ca îți cade o cărămidă și nu mai ieși din casa. Șanse sunt dar nu poți sa ți faci asta, e o gândire bolnăvicioase. Bărbații nu sunt chiar asa, sunt diferiți de noi dar nu poți gândi ca sunt monștri. Nici tu nu ești.