anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caum sa slabesc repede 7 kg
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Eu am slabit intr-o saptamana 3 kg jumatate deci ai putea slabi 7 kg in 2 saptamani, eu am mancat asa:dimineata:un ceai fara zahar, la pranz:2 felii de paine graham sau de secara cu ceva fara grasimi sau chestii"ex-branza topita fitness, pate vegetal, parizer de pui, iaurt sau smantana degresata etc."iar seara:o salata de fructelove struck in rest faceam exercitii zilnic dar nu din astea sa cad pe joshee heedoar 15-20 de min e suficientlove struckla mine a dat rezultate sper sa dea si la tine orice ai incerca bafta!:*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P{ortioneaza mancarea, 100 gr la 4 ore, slabesti 7 kg in doua luni, daca vrei mai repede, pune lacat la frigider timp de 1 luna dupa care interneaza-te la boli de nutritie.

| Johnny_3038 a răspuns:

Fa repede sport!happy

Întrebări similare