| Girly97 a întrebat:

Caut o metoda de tratament la fel de eficienta ca fizioterapia pentru status post entorsa la genunchiul stang. Ce tratamente pentru dureri mai exista si care au o durata mai mare de eficienta ca cremele si pastilele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca exista metoda la fel de eficienta ca si fizioterapia, nu se mai prescria fizioterapia!
Dar nu am inteles, de ce nu vrei fizioterapie?
Puterea sugestiei este mult mai mare decat orice crema, pastila sau tratament.
As intelege daca ai o mana sau picior rupt, sa ai nevoie de morfina, dar pentru dureri minore, nu-i nevoie de asa ceva.

| minrest a răspuns:

Draga gabi, Fizioterapia cuprinde multe proceduri, pe alea le poti numi metode. Poti vorbi cu medicul sa iti dea alta procedura, sau poti merge la alt medic.

| Girly97 explică (pentru minrest):

Acum doua luni cand am facut ultima oara am avut TENS, diadinamic, ultrasunet, laser si magnetodiaflux (ala ma obosea rau). M-am simtit bine cu ele dar nu inlatura definitiv durerea.

| minrest a răspuns (pentru Girly97):

Aha, si vrei un analgezic. Bun. Totul se ia numai la recomandarea medicului. Am om care a ajuns la dializa si transplant numai de la analgezice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te frate la doctor

Răspuns utilizator avertizat