| Girly97 a întrebat:

Caut o metoda de tratament la fel de eficienta ca fizioterapia pentru status post entorsa la genunchiul stang. Ce tratamente pentru dureri mai exista si care au o durata mai mare de eficienta ca cremele si pastilele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns:

Draga gabi, Fizioterapia cuprinde multe proceduri, pe alea le poti numi metode. Poti vorbi cu medicul sa iti dea alta procedura, sau poti merge la alt medic.

| Girly97 explică (pentru minrest):

Acum doua luni cand am facut ultima oara am avut TENS, diadinamic, ultrasunet, laser si magnetodiaflux (ala ma obosea rau). M-am simtit bine cu ele dar nu inlatura definitiv durerea.

| minrest a răspuns (pentru Girly97):

Aha, si vrei un analgezic. Bun. Totul se ia numai la recomandarea medicului. Am om care a ajuns la dializa si transplant numai de la analgezice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te frate la doctor

Răspuns utilizator avertizat