Si mie imi trebuie
Eu cautam disperata acum cateva zile pe la toate farmaciile "reductil"[stiind ca au fost retrase de pe piata]
si chiar aseara am aflat ca exista Hollywood Reduct, care au aceeiasi compozitie.
Deci daca afli, te rog anunta`ma
I-am contactat si eu la serviciul de realatii cu clientii.Au fost prompti si amabili si mi-au spus ca in cateva saptamani o sa introduca formularul din nou pe site, si ca in 1-2 saptamani vor afisa lista cu reprezentantii. Adelina, cred ca voi deveni si eu reprezentant, daca ma hotarasc o sa te contactez ca sa iti trimit flacoanele Andreea
Chiar pot spune cu mana pe inima ca sunt bune, mai bune ca Reductilul. Adica eu cu Reductil abia dadusem jos niste amarate de 3 kg si am dat in farmacie 2 milioane pe o cutie, pe cand cu cu Hollywood Reduct am dat deja 4-5 kg aproape si am o saptamana jumate de cand le folosesc.Despre reprezentanti nu stiu sa iti zic pentru ca nu cunosc. Dar da-le mail si iti raspund ei Felicia Tivadar
Si eu sunt reprezentant de 1 luna jumatate, poti comanda de la mine, ti le dau si mai ieftin la 89 lei +expediere (7 lei). Mai am doar 2 flacoane restul le-am vandut pe toate si lumea e foarte multumita-dar daca vrei si mai mult mai pot aduce insa trebuie sa comanzi cat mai repede pentru ca se vand repede Mail:oana_scumpa70043@yahoo.com
Buna! Eu sunt reprezentant si dfaca imi trimiteti email la backbeat2000_2000@yahoo.com va pot rezerva un flacon. Va multumesc! Pretul e de 110 ron.
Buna! Pentru fetele doritoate de Hollywood Reduct, eu sunt reprezentant oficial si va ofer cutia cu 87 Ron plus taxele de livrare de 6 RON prin Posta Romana. adresa khadras@yahoo.com
Expediez Hollywood Reduct pastila minune de slabit in Italia, Spania, oriune in Uniunea Europeana. Trebuie sa comandati cel putin 3 cutii. Adresa de email: khadras@yahoo.com
Mersi!
Bună. As dori și eu sa fac o comanda. Ma ajuți te rog
Vreau sa stiu si eu cine a luat holywood reduct, cate pastle ati luat pe zi, pe site am vazut ca sepot lua 2 pe zi, dar eu cred ca una este de ajuns.vo cate ati luat?