Hei,si eu am 13 ani si prima menstruatie mi-a venit tot pe 12 februarie.Pana acum am folosit Always insa sunt cam incomode si ma gandesc sa incerc si eu Bella.Mi-a venit la scoala ciclul, am avut noroc ca nu m-am patat, deoarece aveam 2 perechi de pantaloni pe mine. Absorbantele Bella absorb mult sange?
Ce chestie mie mi.a venit dimineata.Pentru un glux abundentiti recomand Bella Medica pentru un flux normal Bella Perfecta sau Bella For Teens....Eu folosesc Bella For Teen si este foarte bun imi davsenzatia de uscat si este si foarte comod.Iyi recomand Bella.Always sunt insuportabile si de aceea le.am schimbat. Ce chestie sa nimerit sa ne vina la amandua pe aceiasi data poate discutam in privat.
Always night. Eu am avut prima menstruatie la 14 ani, ma temeam ca nu mai are a veni ! Apoi vreo 3 ani am avut mari probleme cu ea(fiind abundenta); de aceea always night. Ma simt mult mai in siguranta cu acestea. Am folosit si bella dar erau prost facute. Aripiarele nu se lipeau asa cum ar fi trebuit. Pentru mai buna siguranta iti propun sa folosesti deci Always.
O zi frumoasa!
Oare dacă ţi-aş spune că ador să port tampoane cu un strat de lână de berbec te-ar ajuta cu ceva sau doar vrei să faci anumite statistici? Că niciodată nu v-am înţeles.
De ce pana mea sa nu pun intrebarea, sunt libera sa intreb ce vreau. Daca tot folosesti absorbante din blana de berbec ai grija sa nu te patezi.
Eu folosesc Always, numai tin minte exact varsta la care mi-a venit prima menstruatie dar cred ca in jur de 12-13 ani
Always. Am fugit la mama plangand si i-am spus ca am hemoragie Aveam 12 ani parca
Mie mi-a venit la 13 ani fara 2 luni...
Mi-a venit fix cand am venit de la scoala :3 De atunci folosesc Always(ultra)
Heeii...:3
Folosesc Always. Foarte ciudata am observat o pata cand am venit de la scoala..in ziua treuta am avut o scurgere maronie si am stiut ca imi va veni. Mie mi-a venit pe 17 martie la 13 ani fara 2 luni.
Always sau Bella. Pe la 12 ani, cred... Au trecut cam multi ani deci... Sper ca am fost de ajutor! :*