Pana si eu ca barbat stiu ca atunci cand ai secretie urat mirositoare, ai o infectie. Oare ma insel?
Nu am inteles si nu voi intelege niciodata absorbantele zilnice. Exista diverse studii care au demonstrat ca inlesnesc infectiile vaginale.
Absorbantele ar trebui folosite maxim in perioada sangerarii menstruale (personal nici in acele zile nu le recomand, mai ales pe cele din material sintetic si nici nu folosesc pentru ca sunt si incomode), dar femeile care au o predispozitie in a dezvolta infectii vaginale ar trebui sa caute alte variante precum absorbantele din bumbac, de exemplu.
Ar trebui să mergi la doctor, ai vreo infecție.
Ideal ar fi să renunți la absorbantele parfumate, mai ales dacă ești sensibilă. Eu folosesc bella, are niște parfum da nu mă deranjează
Ce anume? Absorbantele din bumbac? Sincer, nu cunosc nume de marci deoarece nu folosesc absorbante de 16 ani, dar le gasesti in farmacii si in anumite hipermarketuri ori magazine dedicate produselor cosmetice si de ingrijire.Mi se pare ca Ausonia aveau astfel de abdorbante, dar sunt si marci mai putin cunoscute care le produc.
Vei vedea pe ambalaj scris: 100% bumbac.
In primul rand pentru ca mi se par foarte incomode si in al doilea rand, pentru a permite pielii sa respire si pentru a evita modificari ale pH-ului si a florei vaginale.
Dar, depinde de preferintele fiecareia.Numai ca daca esti mai predispusa la infectii si iritatii ar fi ideal sa gasesti variante cat mai prietenoase cu zona genitala, fiind o zona sensibila.
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: