| DmnProfesoara a întrebat:

Ce ajuta la cresterea sanilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Daca mananci carne de pui iti cresc.Nu stiu logica.Eu nu am incercat, dar am citit pe un site.vb serios

| FuckOnCocaine a răspuns:

Am înțeles că mărarul, dar pentru ce îți trebuie sâni mari?

Vrei să atârne ca la o vacă? Vrei să fii cocoșată? Să nu poți purta haine drăguțe din cauza sânilor? Hai măi, ce dracu!

| Landa a răspuns:

Uneori anticonceptionalele maresc sanii... temporar.

| bombănucleară a răspuns:

Nu exista nimic eficient care sa ajute la cresterea sanilor.Sanii cresc in functie de organism sau de mosteniri genetice sau de varsta.

| xdeex a răspuns:

Am inteles ca daca mananci carne de pui si de vita te ajuta sa te dezvolti thinking

| Skylar a răspuns:

Retouchan

| berelahalba a răspuns:

De ce sa ii cresti du-te la sala, nu uita forma si aspectu conteaza mai mult dcat marimeawinking.

| sftb a răspuns:

Pune silicoane ca e mai misto toti o sa se uite dupa tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Ajutorul cel mai sănătos sunt hormonii cu care te-a înzestrat natura! Dacă crezi că ai probleme, te poate ajuta un medic endocrinolog, la care te trimite medicul de familie. Depinde şi ce vârstă ai.
Dacă vrei un plus de informare, dacă vrei să te relaxezi sau să te distrezi, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hartia igienica

| Venusgirl a răspuns:

Buna
sa stii :zvonul despre care se vorbeste ca carnea de pui ajuta la cresterea sanilor nu e chiar atit de adevarat. Da, sanii par putin-putin mai mari insa asta inseamna ca ai adaugat in kg, deoarece in timp ce consumi carne te ingrasi. eu iti propun sa cumperi de la farmacie o sticluta de iod (care nu e scumpa deloc), iei un betisor de ureche si-l umezesti in iod. cu ajutorul acestuia desenezi pe sani niste linii orizontale si verticale ca sa se primeasca ca o plasa sau ca o fila din caietul de matematica numai ca mai mare. poti vedea aici: http://plastgid.ru/wp-content/uploads/2014/05/iodnaya-kletka_1.jpg...apoi astepti citeva secunde pina se usuca iodul, dupa care poti sa te imbraci. se spune ca cu cit dai mai des cu atit e mai bine, INSA baga de seama ca daca te dai in exces sau daca desenezi liniile pe aceleasi locuri unde au fost desenate cele anterioare atunci sunt sanse sa se inroseasca pielea. ACUM minune. fetelor carora s-au folosit de acest sfat (inclusiv si eu) li s-au marit sinii in doar 5 ZILE de 2-3 ORI MAI MULT! daca nu vrei sa cumperi sticluta de iod atunci alimenteaza-te cu alimente/produse bogate in iod. eu totusi iti recomand sa te folosesti de prima schema. Succes (^_^) SI NU UITA eu m-am folosit de aceasta practica si da rezultate. Daca totusi vrei sa ai sanii cu o forma frumoasa si seducatoare fa exercitii pentru spate sau flotari. funda?

| nampleaca_3385 a răspuns:

Se zice ca daca bei mai mult lapte, calciul din el se duce in sani, ceea ce ii mai mareste, dar nu foarte mult. Sau am mai citit nu mai stiu unde, ca daca mananci miez de nuca zilnic, se intampla cam acelasi lucru...Dar totul depinde mai ales de organism.

Întrebări similare